Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Znicz Pruszków Orły Łysego 1
Uszew Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
10 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 32.3
goed Schieten zeer goed
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Dojaś passt de bal in één keer door. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu speelt de bal door. Nogués rent richting de bal. Nogués schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 0:1

5e minuut.
Szczerbal geeft een lange en hoge pass. Kołpaczyński kopt de bal weg. Randa is nu in balbezit. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap. Pedras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Basara is nu in balbezit. Basara passt de bal met de wreef. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Richards maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 0:2

11e minuut.
Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki speelt de bal door. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ... Pedras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:2

13e minuut.
Dojaś met de inworp. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Daar is Nogués, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogués draait met de bal, schiet en ... Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dojaś neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Rabí is nu in balbezit. Nogués onderschept slim de pass. Nogués met een sublieme pass. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Król probeert de bal met de borst te controleren. Król geeft de bal voor. Rabí controleert de bal met de borst. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués draait met de bal, schiet en ... Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś verovert de bal door een tackle van achteren. Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Nogués rent richting de bal. Nogués draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Leński geeft de bal voor. Klungelig pakt Ngọc Cường de bal. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński geeft de bal voor. Nogués springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu onderschept slim de pass. Basara met een sublieme pass. Nogués rent richting de bal. Nogués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:3

35e minuut.
Ngọc Cường speelt de bal door. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki passt de bal in één keer door. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa schiet op doel. Pedras bokst de bal weg.

38e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara is nu in balbezit. Basara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ... Richards bokst de bal weg. Sacristán heeft problemen om de bal te vangen. Nogués is nu in balbezit. Nogués schiet op doel. Richards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:4

40e minuut.
Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Daar is Rabí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogués is nu in balbezit. Nogués draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nogués is nu in balbezit. Nogués draait met de bal, schiet en ... Richards probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 68%, Orły Łysego 1 32%.
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:5

46e minuut.
Ağaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu speelt de bal door. Leński heeft problemen om de bal te vangen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Dojaś onderschept slim de pass. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Nogués is nu in balbezit. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 1:6

52e minuut.
Doeltrap. Richards trapt de bal weg van het doel. Basara speelt de bal door. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués draait met de bal, schiet en ... Richards kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Doeltrap. Richards trapt de bal weg van het doel. Jurkowski kopt de bal weg. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leński met een sublieme pass. Nogués is nu in balbezit. Nogués passt de bal met de wreef. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ngọc Cường kopt de bal weg. Szczerbal is nu in balbezit. Szczerbal met een sublieme pass. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Pedras trapt de bal weg. Arditi kopt de bal weg. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 2:6

71e minuut.
Szczerbal speelt de bal door. Rosznowiecki is nu in balbezit. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. Pedras bokst de bal weg.

73e minuut.
Rosznowiecki geeft de bal voor. Negoiu kopt de bal weg. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Leński geeft een lange en hoge pass. Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Nogués rent richting de bal. Nogués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 2:7

82e minuut.
Jurkowski met een snelle inworp. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś met een sublieme pass. Nogués rent richting de bal. Nogués draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ngọc Cường verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Rosznowiecki rent richting de bal. Rosznowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 3:7

83e minuut.
Ağaoğlu passt de bal zonder na te denken. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Król onderschept slim de pass. Król geeft een lange en hoge pass. Ağaoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Znicz Pruszków 70%, Orły Łysego 1 30%.
Znicz Pruszków - Orły Łysego 1 3:8