Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drakkar White Tower FCO
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Piechna speelt de bal door. Daar is Pawluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brynkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brynkiewicz krijgt een gele kaart. Pawluk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madej zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Słomowski de bal. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Madej speelt de bal door. Słomowski rent richting de bal. Słomowski passt de bal in één keer door. Piechna rent richting de bal. Piechna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drakkar White Tower - FCO 1:0

16e minuut.
Holz is nu in balbezit. Brynkiewicz onderschept slim de pass. Juszczyk rent richting de bal. Brynkiewicz onderschept slim de pass. Brynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Różycki trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Grygo de bal. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Juszczyk de bal. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta passt de bal met de wreef. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pawluk passt de bal met de wreef. Słomowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grygo zijn tegenspeler op de grond. Grygo krijgt een gele kaart. Słomowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pawluk kopt de bal weg. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drakkar White Tower - FCO 2:0

23e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula geeft een lange en hoge pass. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta is nu in balbezit. Pluta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Juszczyk geeft de bal voor. Daar is Marszałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszałek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechna is nu in balbezit. Piechna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drakkar White Tower - FCO 3:0

31e minuut.
Betliński is nu in balbezit. Betliński passt de bal in één keer door. Juszczyk is nu in balbezit. Brynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Szczerbaniewicz met een harde bal richting middenveld. Daar is Betliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Grygo speelt de bal door. Pluta is nu in balbezit. Holz is nu in balbezit. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta schiet op doel. Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drakkar White Tower 54%, FCO 46%.
Drakkar White Tower - FCO 3:0

57e minuut.
Juszczyk rent richting de bal. Grygo rent richting de bal. Grygo probeert naar een medespeler te passen. Pluta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pluta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Wyrwa speelt de bal door. Piechna rent richting de bal. Marszałek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawluk verovert de bal door een tackle van achteren. Pawluk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drakkar White Tower 64%, FCO 36%.
Drakkar White Tower - FCO 3:0