Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Łysego 1 Drakkar White Tower
Attack Tactiek 433
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 16.1
solide Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Król is nu in balbezit. Król geeft een lange en hoge pass. Nogués rent richting de bal. Nogués schiet op doel. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 1:0

6e minuut.
Pedras trapt de bal weg van het doel. Nogués is nu in balbezit. Nogués met een sublieme pass. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 2:0

10e minuut.
Leński geeft een lange en hoge pass. Różycki kopt de bal weg. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu schiet op doel. Szczerbaniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 3:0

12e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski probeert naar een medespeler te passen. Juszczyk kan de bal niet met de borst controleren. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Basara passt de bal met de wreef. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués schiet op doel. Różycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 4:0

15e minuut.
Betliński probeert naar een medespeler te passen. Król rent richting de bal. Król probeert naar een medespeler te passen. Nogués is nu in balbezit. Nogués haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś passt de bal met de wreef. Basara controleert de bal met de borst. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 5:0

23e minuut.
Negoiu geeft de bal voor. Ağaoğlu kopt de bal weg. Nogués is nu in balbezit. Nogués schiet op doel. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 6:0

32e minuut.
Juszczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Król met een snelle inworp. Nogués is nu in balbezit. Nogués draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basara kopt de bal weg. Nogués is nu in balbezit. Nogués haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 7:0

37e minuut.
Basara is nu in balbezit. Basara geeft een hoge lob. Różycki heeft problemen om de bal te vangen. Nogués is nu in balbezit. Nogués draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 8:0

40e minuut.
Kołpaczyński rent richting de bal. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski met een sublieme pass. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 9:0

43e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś passt de bal in één keer door. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués schiet op doel. Różycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Łysego 1 39%, Drakkar White Tower 61%.
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 10:0

53e minuut.
Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu passt de bal in één keer door. Nogués rent richting de bal. Nogués haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 11:0

56e minuut.
Dojaś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Halikowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Mumowski de bal onder controle te krijgen. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Leński probeert naar een medespeler te passen. Nogués is nu in balbezit. Nogués speelt de bal door. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Holz heeft problemen om de bal te vangen. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nogués rent richting de bal. Nogués draait met de bal, schiet en ... Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ağaoğlu onderschept slim de pass. Ağaoğlu geeft een lange en hoge pass. Król kopt de bal weg. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Basara heeft problemen om de bal te vangen. Różycki rent richting de bal. Basara onderschept slim de pass. Basara geeft een lange en hoge pass. Nogués springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Holz bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara onderschept slim de pass. Basara met een sublieme pass. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Madej rent richting de bal. Król onderschept slim de pass. Król geeft een hoge lob. Daar is Ağaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 12:0

89e minuut.
Mumowski geeft een lange en hoge pass. Jurkowski rent richting de bal. Jurkowski speelt de bal door. Nogués bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogués geeft de bal voor. Szczerbaniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Łysego 1 22%, Drakkar White Tower 78%.
Orły Łysego 1 - Drakkar White Tower 13:0