Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EC Rzeszów FC Bydlaki
Moja Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Korzonek rent richting de bal. Korzonek speelt de bal door. Figurski controleert de bal met de borst. Figurski draait met de bal, schiet en ... Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EC Rzeszów - FC Bydlaki 1:0

6e minuut.
Kwaśniak passt de bal in één keer door. Drywa rent richting de bal. Korzonek begaat een overtreding. Korzonek krijgt een gele kaart. Drywa raakt geblesseerd tijdens het duel. Drywa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Juśko rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Mak de bal. Juśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak begaat een overtreding. Mak krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Figurski is nu in balbezit. Puszkin rent richting de bal. Kieliszek verovert de bal door een tackle van achteren. Figurski is nu in balbezit. Figurski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Majchrowicz probeert naar een medespeler te passen. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki speelt de bal door. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EC Rzeszów - FC Bydlaki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Rzeszów 40%, FC Bydlaki 60%.
EC Rzeszów - FC Bydlaki 2:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Kieliszek de bal onder controle te krijgen. Puszkin onderschept slim de pass. Puszkin geeft een hoge lob. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazowiecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Aliancki onderschept slim de pass. Aliancki geeft een hoge lob. Mak is nu in balbezit. Juśko onderschept slim de pass. Juśko haalt uit met een fantastische trap. Szpręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EC Rzeszów - FC Bydlaki 2:1

62e minuut.
Lichodziejewski speelt de bal door. Leszko is nu in balbezit. Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wideradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wideradzki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda geeft de bal voor. Mazowiecki probeert naar een medespeler te passen. Figurski is nu in balbezit. Figurski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Leszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mach komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kieliszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Aliancki met de inworp. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EC Rzeszów 61%, FC Bydlaki 39%.
EC Rzeszów - FC Bydlaki 2:1