Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0009
  • Stadion: mgteam Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2158
mgteam FC Bydlaki
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 21.4
very good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Giza met een sublieme pass. Daar is Skade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skade passt de bal zonder na te denken. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri schiet op doel. Pomorski bokst de bal weg. Gherghel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pilz speelt de bal door. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Skade is nu in balbezit. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ... Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zgrzęda heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Skade schiet op doel. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Giza kopt de bal weg. Skade bereikt de bal nog maar net als eerste. Skade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - FC Bydlaki 1:0

14e minuut.
Bujok geeft een lange en hoge pass. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bujok krijgt een gele kaart. Marteau raakt geblesseerd tijdens het duel. Godri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - FC Bydlaki 2:0

32e minuut.
Szluga is nu in balbezit. Giza onderschept slim de pass. Giza passt de bal zonder na te denken. Skade is nu in balbezit. Skade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - FC Bydlaki 3:0

36e minuut.
Aliancki is nu in balbezit. Brusseaux onderschept slim de pass. Brusseaux passt de bal in één keer door. Skade rent richting de bal. Skade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Roda geeft de bal voor. Zgrzęda kopt de bal weg. Daar is Bujok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau is nu in balbezit. Marteau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Meck verovert de bal door een tackle van achteren. Meck geeft een hoge lob. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Skade is nu in balbezit. Skade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - FC Bydlaki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mgteam 27%, FC Bydlaki 73%.
mgteam - FC Bydlaki 4:0

68e minuut.
Meck geeft een lange en hoge pass. Zgrzęda geeft een hoge lob. Brusseaux speelt de bal door. Skade rent richting de bal. Skade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - FC Bydlaki 5:0

69e minuut.
Marteau met een sublieme pass. Brusseaux speelt de bal door. Skade bereikt de bal nog maar net als eerste. Skade haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bujok de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Aliancki geeft een lange en hoge pass. Želivka geeft een lange en hoge pass. Daar is Kwaśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pomorski trapt de bal weg van het doel. Łabuński kopt de bal weg. Szluga is nu in balbezit. Szluga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Pomorski trapt de bal weg van het doel. Pilz kan de bal niet met de borst controleren. Szluga rent richting de bal. Szluga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bujok geeft de bal voor. Gherghel controleert de bal met de borst. Kwaśniak is nu in balbezit. Gherghel onderschept slim de pass. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Marteau passt de bal in één keer door. Daar is Skade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skade haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bujok de bal onder controle te krijgen. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mgteam - FC Bydlaki 6:0

81e minuut.
Łabuński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazowiecki komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Meck geeft een hoge lob. Inworp. Kwaśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meck rent richting de bal. Leszko onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mgteam 39%, FC Bydlaki 61%.
mgteam - FC Bydlaki 6:0