Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stikson WS F.C. Galaktyczni
A1 Tactiek test1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Lombroso kopt de bal weg. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Arghirescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jonatowski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bocardo met de inworp. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương geeft de bal voor. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stevanović rent richting de bal. Bacelar onderschept slim de pass. Bacelar geeft de bal voor. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. Łabudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Łabudziński bokst de bal weg.

23e minuut.
Efremov met een sublieme pass. Lombroso speelt de bal door. Bazluk rent richting de bal. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stikson WS - F.C. Galaktyczni 0:1

27e minuut.
Ledesma met een sublieme pass. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk passt de bal in één keer door. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lombroso met een sublieme pass. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa passt de bal met de wreef. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. Łabudziński bokst de bal weg.

35e minuut.
Lombroso rent richting de bal. Lombroso passt de bal met de wreef. Daar is Papa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel. Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stikson WS - F.C. Galaktyczni 0:2

38e minuut.
Jonatowski geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Łabudziński met een harde bal richting middenveld. Yishui rent richting de bal. Yishui geeft een hoge lob. Lavie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đedović probeert de bal met de borst te controleren. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đedović. Bagsik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bagsik kan niet meer verder spelen. Pleşu komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Efremov is nu in balbezit. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel speelt de bal door. Stevanović rent richting de bal. Stevanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stikson WS 55%, F.C. Galaktyczni 45%.
Stikson WS - F.C. Galaktyczni 0:2

55e minuut.
Papa met een sublieme pass. Kärm rent richting de bal. Kärm passt de bal zonder na te denken. Yishui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yishui geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso passt de bal in één keer door. Daar is Pleşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stikson WS 49%, F.C. Galaktyczni 51%.
Stikson WS - F.C. Galaktyczni 0:2