Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stomil Olsztyn KS Mazur 1946 Ełk
Normal Tactiek MAZUR
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Segura de bal. Segura speelt de bal door. Sainati is nu in balbezit. Sainati schiet op doel. Trybulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:1

5e minuut.
Segura passt de bal zonder na te denken. Kurpik met een sublieme pass. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:2

9e minuut.
Inworp. Kurpik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubičić geeft een lange en hoge pass. Karayağız rent richting de bal. Karayağız haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Reszka passt de bal met de wreef. Kurpik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpik probeert naar een medespeler te passen. Karayağız rent richting de bal. Karayağız schiet op doel. Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:3

14e minuut.
Świrski geeft een hoge lob. Inworp. Kurpik met een snelle inworp. Klungelig pakt Dubičić de bal. Dubičić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kąkol is nu in balbezit. Knutzen verovert de bal door een tackle van achteren. Knutzen speelt de bal door. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sztramko geeft een hoge lob. Al Baloushi is nu in balbezit. Al Baloushi geeft de bal voor. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kurpik kopt de bal weg. Sassus rent richting de bal. Sassus passt de bal zonder na te denken. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:4

32e minuut.
Knutzen met een sublieme pass. Świrski heeft problemen om de bal te vangen. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız haalt uit met een fantastische trap. Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:5

39e minuut.
Sassus probeert naar een medespeler te passen. Kurpik is nu in balbezit. Sztramko begaat een overtreding. Sztramko krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Karayağız rent richting de bal. Sainati rent richting de bal. Karayağız rent richting de bal. Sassus rent richting de bal. Sassus draait met de bal, schiet en ... Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Olsztyn 79%, KS Mazur 1946 Ełk 21%.
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:5

49e minuut.
Sassus passt de bal in één keer door. Kurpik speelt de bal door. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:6

52e minuut.
Kąkol rent richting de bal. Knutzen onderschept slim de pass. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız schiet op doel. Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Knutzen passt de bal in één keer door. Sassus rent richting de bal. Sassus probeert naar een medespeler te passen. Sainati is nu in balbezit. Sainati schiet op doel. Trybulski bokst de bal weg. Karayağız springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Knutzen is nu in balbezit. Knutzen passt de bal in één keer door. Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Karayağız haalt uit met een fantastische trap. Trybulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:7

70e minuut.
Karayağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassus is nu in balbezit. Sassus passt de bal in één keer door. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Segura met een sublieme pass. Knutzen heeft problemen om de bal te vangen. Knutzen geeft een hoge lob. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Olsztyn 72%, KS Mazur 1946 Ełk 28%.
Stomil Olsztyn - KS Mazur 1946 Ełk 0:7