Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wylewowice FC Bielsk Podlaski
442 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk speelt de bal door. Król rent richting de bal. Król schiet op doel. Babiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - FC Bielsk Podlaski 1:0

17e minuut.
Moszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiel geeft een hoge lob. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk haalt uit met een fantastische trap. Babiński bokst de bal weg.

37e minuut.
Chmura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Michalczuk de bal. Tęcza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tęcza krijgt een gele kaart. Michalczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szympruch komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wylewowice 38%, FC Bielsk Podlaski 62%.
LKS Wylewowice - FC Bielsk Podlaski 1:0

57e minuut.
Król rent richting de bal. Król geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Śmietana de bal onder controle te krijgen. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Moszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk schiet op doel. Babiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - FC Bielsk Podlaski 2:0

75e minuut.
Tęcza met een sublieme pass. Jakubowicz rent richting de bal. Jakubowicz passt de bal met de wreef. Trybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chojka met een harde bal richting middenveld. Bartkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Bartkiewicz speelt de bal door. Jakubowicz rent richting de bal. Jakubowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Warowy geeft een lange en hoge pass. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moszczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wylewowice 52%, FC Bielsk Podlaski 48%.
LKS Wylewowice - FC Bielsk Podlaski 2:0