Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stomil Olsztyn Stikson WS
Normal Tactiek A1
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Pleşu speelt de bal door. Kärm rent richting de bal. Kärm passt de bal in één keer door. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Krokowski onderschept slim de pass. Krokowski passt de bal met de wreef. Daar is Văn Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương geeft een hoge lob. Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Świrski is nu in balbezit. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Kärm rent richting de bal. Kärm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Trybulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Albuşel rent richting de bal. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:1

20e minuut.
Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski passt de bal zonder na te denken. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. Trybulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Krokowski geeft een hoge lob. Yishui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yishui geeft een hoge lob. Albuşel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:2

30e minuut.
Kaferski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pleşu geeft een hoge lob. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Trybulski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:3

37e minuut.
Yishui rent richting de bal. Yishui passt de bal zonder na te denken. Krokowski speelt de bal door. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel geeft een hoge lob. Trybulski bokst de bal weg.

41e minuut.
Kärm rent richting de bal. Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Reszka rent richting de bal. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Olsztyn 59%, Stikson WS 41%.
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:4

47e minuut.
Yishui met een snelle inworp. Reszka rent richting de bal. Stevanović verovert de bal door een tackle van achteren. Stevanović geeft een hoge lob. Albuşel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Yishui rent richting de bal. Stevanović heeft problemen om de bal te vangen. Stevanović met een sublieme pass. Kärm rent richting de bal. Kärm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Albuşel rent richting de bal. Kärm is nu in balbezit. Kärm passt de bal in één keer door. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Albuşel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:5

51e minuut.
Reszka heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski geeft de bal voor. Reszka heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:6

53e minuut.
Kąkol verovert de bal door een tackle van achteren. Kąkol geeft een lange en hoge pass. Daar is Sztramko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kärm is nu in balbezit. Kärm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Krokowski met een sublieme pass. Yishui bereikt de bal nog maar net als eerste. Yishui passt de bal met de wreef. Daar is Albuşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuşel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:7

58e minuut.
Marszal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yishui is nu in balbezit. Kąkol is nu in balbezit. Yishui onderschept slim de pass. Yishui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović passt de bal zonder na te denken. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:8

62e minuut.
Stawicki probeert de bal aan de voet te houden. Kärm is nu in balbezit. Kärm passt de bal in één keer door. Stevanović rent richting de bal. Stevanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Sztramko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương passt de bal zonder na te denken. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Reszka rent richting de bal. Stevanović onderschept slim de pass. Stevanović passt de bal zonder na te denken. Albuşel heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Trybulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yishui neemt de hoekschop. Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Albuşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuşel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pleşu met een snelle inworp. Stevanović is nu in balbezit. Stevanović geeft de bal voor. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel haalt uit met een fantastische trap. Trybulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:9

73e minuut.
Bocardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương is nu in balbezit. Stawicki is nu in balbezit. Văn Phương onderschept slim de pass. Văn Phương passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Papa onderschept slim de pass. Papa passt de bal met de wreef. Lupa rent richting de bal. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Albuşel geeft een lange en hoge pass. Lupa heeft problemen om de bal te vangen. Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel draait met de bal, schiet en ... Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Sztramko geeft een hoge lob. Bocardo kopt de bal weg. Stawicki heeft problemen om de bal te vangen. Krokowski rent richting de bal. Krokowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stevanović met een sublieme pass. Yishui is nu in balbezit. Yishui met een sublieme pass. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pleşu passt de bal zonder na te denken. Yishui rent richting de bal. Yishui geeft een hoge lob. Kärm kopt de bal weg. Stevanović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stomil Olsztyn 82%, Stikson WS 18%.
Stomil Olsztyn - Stikson WS 0:9