Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.A. Sports FC Bielsk Podlaski
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Bartkiewicz is nu in balbezit. Bartkiewicz geeft een lange en hoge pass. Trybulski kopt de bal weg. Jakubowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jakubowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Sygiet geeft een hoge lob. Bartkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Religa. Religa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Amstel passt de bal met de wreef. Oszczep is nu in balbezit. Stańko rent richting de bal. Oszczep verovert de bal door een tackle van achteren. Oszczep schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jakubowicz probeert naar een medespeler te passen. Trybulski rent richting de bal. Jankowski is nu in balbezit. Trybulski verovert de bal door een tackle van achteren. Trybulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Warowy rent richting de bal. Oszczep verovert de bal door een tackle van achteren. Oszczep passt de bal met de wreef. Amstel rent richting de bal. Amstel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cecot kopt de bal weg. Bartkiewicz is nu in balbezit. Oszczep begaat een overtreding. Oszczep krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.A. Sports 48%, FC Bielsk Podlaski 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.A. Sports - FC Bielsk Podlaski 0:0

46e minuut.
Gała probeert naar een medespeler te passen. Całka bereikt de bal nog maar net als eerste. Całka probeert naar een medespeler te passen. Trybulski is nu in balbezit. Trybulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Mełgieś trapt de bal weg van het doel. Amstel speelt de bal door. Oszczep rent richting de bal. Oszczep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trybulski passt de bal zonder na te denken. Gała rent richting de bal. Gała draait met de bal, schiet en ... Jakubowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mełgieś probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trybulski rent richting de bal. Trybulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.A. Sports - FC Bielsk Podlaski 0:1

73e minuut.
Gołąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Gołąbek geeft een hoge lob. Podbipięta kan de bal niet met de borst controleren. Trybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybulski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mełgieś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gołąbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cecot verovert de bal door een tackle van achteren. Cecot passt de bal zonder na te denken. Amstel rent richting de bal. Amstel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gołąbek rent richting de bal. Gołąbek met een sublieme pass. Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Teterko verovert de bal door een tackle van achteren. Teterko passt de bal zonder na te denken. Stańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep onderschept slim de pass. Oszczep draait met de bal, schiet en ... Babiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.A. Sports 44%, FC Bielsk Podlaski 56%.
F.A. Sports - FC Bielsk Podlaski 0:1