Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Lubuszanin Calcio
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Templak onderschept slim de pass. Templak met een sublieme pass. Białas is nu in balbezit. Białas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jędrzejak is nu in balbezit. Jędrzejak geeft de bal voor. Pieróg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szumański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Lubuszanin - Calcio 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Lubuszanin 63%, Calcio 37%.
Sparta Lubuszanin - Calcio 1:0

47e minuut.
Torzewski passt de bal zonder na te denken. Suchomski heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jędrzejak krijgt een gele kaart. Suchomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orbitek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Białas rent richting de bal. Białas haalt uit met een fantastische trap. Templak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jędrzejak is nu in balbezit. Suchomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchomski speelt de bal door. Chałaśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Lubuszanin 57%, Calcio 43%.
Sparta Lubuszanin - Calcio 1:0