Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Galaktyczni Stomil Olsztyn
test1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 21
formidable Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Bazluk kopt de bal weg. Đedović controleert de bal met de borst. Bazluk is nu in balbezit. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 1:0

5e minuut.
Đedović is nu in balbezit. Đedović passt de bal in één keer door. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 2:0

8e minuut.
Stawicki is nu in balbezit. González Segura rent richting de bal. Stawicki onderschept slim de pass. Stawicki speelt de bal door. Herojewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
González Segura geeft de bal voor. Bazluk rent richting de bal. Lupa rent richting de bal. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 3:0

17e minuut.
Lupa kopt de bal weg. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Świrski de bal onder controle te krijgen. Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 4:0

19e minuut.
Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa geeft een hoge lob. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 5:0

20e minuut.
Kaferski passt de bal zonder na te denken. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lombroso zijn tegenspeler op de grond. Lombroso krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jeliński controleert de bal met de borst. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lombroso verovert de bal door een tackle van achteren. Lombroso probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu met een sublieme pass. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Reszka passt de bal met de wreef. Đedović rent richting de bal. Đedović passt de bal in één keer door. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso probeert naar een medespeler te passen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 6:0

42e minuut.
Lupa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sousa zal de hoekschop nemen. Lombroso heeft problemen om de bal te vangen. Lombroso haalt uit met een fantastische trap. Trybulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 7:0

43e minuut.
Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki passt de bal met de wreef. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Trybulski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Galaktyczni 35%, Stomil Olsztyn 65%.
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 8:0

49e minuut.
Bazluk rent richting de bal. Bazluk speelt de bal door. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović draait met de bal, schiet en ... Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arghirescu zal de hoekschop nemen. Lombroso kopt de bal weg. Bazluk heeft problemen om de bal te vangen. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Trybulski bokst de bal weg.

52e minuut.
Sousa kopt de bal weg. Bazluk probeert naar een medespeler te passen. Đedović is nu in balbezit. Đedović draait met de bal, schiet en ... Trybulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 9:0

59e minuut.
Jarmolik probeert naar een medespeler te passen. Sousa is nu in balbezit. Sousa met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Trybulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lombroso verovert de bal door een tackle van achteren. Lombroso probeert naar een medespeler te passen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Đedović is nu in balbezit. Lombroso rent richting de bal. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
González Segura heeft problemen om de bal te vangen. Jeliński is nu in balbezit. González Segura verovert de bal door een tackle van achteren. González Segura geeft een lange en hoge pass. Bazluk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Đedović rent richting de bal. Đedović passt de bal met de wreef. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk schiet op doel. Trybulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 10:0

68e minuut.
Arghirescu speelt de bal door. Klungelig pakt Lupa de bal. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 11:0

70e minuut.
Daar is Sztramko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu passt de bal met de wreef. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. Trybulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lombroso geeft de bal voor. Đedović is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arghirescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bazluk kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lombroso speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Trybulski bokst de bal weg. Świrski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 12:0

86e minuut.
Bazluk is nu in balbezit. Lombroso speelt de bal door. Klungelig pakt Đedović de bal. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Đedović controleert de bal met de borst. Đedović speelt de bal door. Bazluk is nu in balbezit. Đedović rent richting de bal. Đedović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Galaktyczni 28%, Stomil Olsztyn 72%.
F.C. Galaktyczni - Stomil Olsztyn 12:0