Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Lubuszanin Sparta Lubuszanin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. Kossok kopt de bal weg. Templak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korwin rent richting de bal. Korwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ćwiąkała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wasiluk geeft de bal voor. Borysowiec probeert de bal aan de voet te houden. Szumański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lubuszanin - Sparta Lubuszanin 0:1

8e minuut.
Fąk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemierka met de inworp. Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Grochowski is nu in balbezit. Cichy onderschept slim de pass. Cichy probeert naar een medespeler te passen. Dzienis rent richting de bal. Dzienis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Korwin is nu in balbezit. Jędrzejak onderschept slim de pass. Sekielski speelt de bal door. Dzienis rent richting de bal. Dzienis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szumański is nu in balbezit. Kossok verovert de bal door een tackle van achteren. Kossok speelt de bal door. Korwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin schiet op doel. Konopecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Matłaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin begaat een overtreding. Korwin krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Jędrzejak met een sublieme pass. Wasiluk rent richting de bal. Wasiluk speelt de bal door. Szumański is nu in balbezit. Szumański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lubuszanin 41%, Sparta Lubuszanin 59%.
Pogoń Lubuszanin - Sparta Lubuszanin 0:1

53e minuut.
Korwin draait met de bal, schiet en ... Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Szumański kopt de bal weg. Kossok is nu in balbezit. Kossok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bingowicz geeft een lange en hoge pass. Szumański rent richting de bal. Szumański draait met de bal, schiet en ... Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Konopecki met een harde bal richting middenveld. Wasiluk kopt de bal weg. Matłaszek is nu in balbezit. Szumański is nu in balbezit. Szumański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trochowski passt de bal zonder na te denken. Wasiluk is nu in balbezit. Wasiluk probeert naar een medespeler te passen. Szumański rent richting de bal. Szumański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Szumański probeert de bal aan de voet te houden. Borysowiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nastula de bal. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis schiet op doel. Konopecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski passt de bal in één keer door. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała passt de bal in één keer door. Ohman geeft een lange en hoge pass. Konopecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lubuszanin 41%, Sparta Lubuszanin 59%.
Pogoń Lubuszanin - Sparta Lubuszanin 0:1