Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bielsk Podlaski F.C. Galaktyczni
433 Tactiek test1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Warowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu geeft een hoge lob. Đedović kopt de bal weg. Śmietana heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gołąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa onderschept slim de pass. Sousa met een sublieme pass. Đedović rent richting de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
González Segura kopt de bal weg. Klungelig pakt Tęcza de bal. Đedović is nu in balbezit. Đedović geeft een lange en hoge pass. Bazluk rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Duvarcı rent richting de bal. Sousa speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
González Segura verovert de bal door een tackle van achteren. González Segura speelt de bal door. Đedović rent richting de bal. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Babiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 0:1

10e minuut.
Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazluk passt de bal in één keer door. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Babiński bokst de bal weg.

12e minuut.
Đedović passt de bal met de wreef. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk draait met de bal, schiet en ... Babiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Stańko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 0:2

15e minuut.
Stańko geeft een hoge lob. Gała kopt de bal weg. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Babiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 0:3

19e minuut.
Đedović speelt de bal door. Klungelig pakt Bazluk de bal. Śmietana rent richting de bal. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 0:4

23e minuut.
Gała geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Livre de bal. Trybulski rent richting de bal. Trybulski draait met de bal, schiet en ... Lavie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:4

25e minuut.
Tęcza met een sublieme pass. Gołąbek rent richting de bal. Lombroso begaat een overtreding. Lombroso krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lombroso verovert de bal door een tackle van achteren. Lombroso probeert naar een medespeler te passen. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Đedović geeft een lange en hoge pass. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Babiński met een harde bal richting middenveld. Lombroso kopt de bal weg. Gołąbek is nu in balbezit. Sousa geeft de bal voor. Đedović springt en kopt de bal. Babiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:5

33e minuut.
Trybulski probeert naar een medespeler te passen. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybulski is nu in balbezit. Bazluk onderschept slim de pass. Bazluk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Đedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lombroso rent richting de bal. Lombroso met een sublieme pass. Đedović speelt de bal door. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:6

37e minuut.
Arghirescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. González Segura passt de bal in één keer door. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arghirescu met een snelle inworp. Lombroso probeert de bal met de borst te controleren. Lombroso geeft een lange en hoge pass. Đedović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bazluk rent richting de bal. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:7

42e minuut.
Bazluk kopt de bal weg. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal zonder na te denken. Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielsk Podlaski 67%, F.C. Galaktyczni 33%.
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:7

47e minuut.
Lavie met een sublieme pass. Bazluk rent richting de bal. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
González Segura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ledesma komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa passt de bal in één keer door. Stańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović verovert de bal door een tackle van achteren. Đedović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sousa zal de hoekschop nemen. Lombroso kopt de bal weg. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Jakubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso onderschept slim de pass. Lombroso passt de bal zonder na te denken. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:8

55e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Lombroso rent richting de bal. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tęcza heeft problemen om de bal te vangen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel. Babiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:9

56e minuut.
Trybulski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jakubowicz de bal. Đedović begaat een overtreding. Đedović krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Đedović rent richting de bal. Đedović geeft de bal voor. Bazluk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Babiński trapt de bal weg. Daar is Sousa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sousa speelt de bal door. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:10

65e minuut.
Sousa onderschept slim de pass. Sousa geeft een hoge lob. Daar is Đedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Babiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:11

68e minuut.
Jarmolik onderschept slim de pass. Jarmolik probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu probeert naar een medespeler te passen. Đedović is nu in balbezit. Đedović schiet op doel. Babiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bazluk rent richting de bal. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:12

70e minuut.
Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik geeft de bal voor. Sousa met een sublieme pass. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lombroso is nu in balbezit. Lombroso geeft een hoge lob. Bazluk rent richting de bal. Bazluk schiet op doel. Babiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:13

72e minuut.
Trybulski speelt de bal door. Daar is Jakubowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Đedović de bal. Đedović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma passt de bal zonder na te denken. Đedović heeft problemen om de bal te vangen. Đedović draait met de bal, schiet en ... Babiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:14

82e minuut.
Đedović schiet op doel. Stańko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:15

83e minuut.
Gała rent richting de bal. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk speelt de bal door. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lombroso is nu in balbezit. Lombroso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stańko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jakubowicz de bal. Jakubowicz probeert naar een medespeler te passen. Lombroso rent richting de bal. Lombroso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gołąbek rent richting de bal. Tęcza met een sublieme pass. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Śmietana trapt de bal weg. Lombroso met een sublieme pass. Đedović is nu in balbezit. Đedović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bielsk Podlaski 75%, F.C. Galaktyczni 25%.
FC Bielsk Podlaski - F.C. Galaktyczni 1:15