Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Wylewowice Stikson WS
442 Tactiek A1
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.7 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Stevanović heeft problemen om de bal te vangen. Stevanović met een sublieme pass. Kärm speelt de bal door. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kärm passt de bal zonder na te denken. Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương geeft een hoge lob. Stevanović is nu in balbezit. Stevanović draait met de bal, schiet en ... Chojka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:1

6e minuut.
Michalczuk passt de bal met de wreef. Chojnowski is nu in balbezit. Chojnowski met een sublieme pass. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Stevanović passt de bal zonder na te denken. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Lucares krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:2

9e minuut.
Moszczyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Văn Phương de bal onder controle te krijgen. Văn Phương passt de bal in één keer door. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kogut trapt de bal weg. Kärm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm passt de bal zonder na te denken. Lucares is nu in balbezit. Lucares draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lucares passt de bal zonder na te denken. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović passt de bal in één keer door. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stevanović rent richting de bal. Stevanović met een sublieme pass. Lucares rent richting de bal. Lucares schiet op doel. Chojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:3

20e minuut.
Văn Phương probeert naar een medespeler te passen. Stevanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevanović speelt de bal door. Lucares is nu in balbezit. Lucares haalt uit met een fantastische trap. Chojka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Văn Phương kopt de bal weg. Kärm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm probeert naar een medespeler te passen. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Krokowski passt de bal met de wreef. Kärm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm passt de bal in één keer door. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stevanović heeft problemen om de bal te vangen. Stevanović speelt de bal door. Daar is Lucares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucares haalt uit met een fantastische trap. Chojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:4

43e minuut.
Kisiel kan de bal niet met de borst controleren. Yishui speelt de bal door. Filipowski heeft problemen om de bal te vangen. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wylewowice 72%, Stikson WS 28%.
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:4

49e minuut.
Inworp. Văn Phương met een snelle inworp. Kärm geeft een hoge lob. Lucares springt en kopt de bal. Chojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szympruch speelt de bal door. Krokowski rent richting de bal. Krokowski passt de bal zonder na te denken. Lucares rent richting de bal. Lucares schiet op doel. Chojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văn Phương zal de hoekschop nemen. Stevanović krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Lucares de bal. Lucares draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Moszczyński onderschept slim de pass. Moszczyński passt de bal zonder na te denken. Pleşu met een sublieme pass. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:5

72e minuut.
Yishui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stevanović probeert naar een medespeler te passen. Krokowski rent richting de bal. Krokowski probeert naar een medespeler te passen. Lucares is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:6

74e minuut.
Chmura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ekiert komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Bocardo met de inworp. Kärm controleert de bal met de borst. Kärm geeft de bal voor. Lucares maakt een snoekduik en kopt de bal. Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Wylewowice 76%, Stikson WS 24%.
LKS Wylewowice - Stikson WS 0:6