Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mazur 1946 Ełk Calcio
MAZUR Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20
very good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Butryn geeft de bal voor. Inworp. Knutzen met de inworp. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 1:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubowicz de bal onder controle te krijgen. Vujović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujović passt de bal zonder na te denken. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pieróg geeft de bal voor. Inworp. Knutzen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sainati is nu in balbezit. Sainati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Segura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sassus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassus probeert naar een medespeler te passen. Sainati rent richting de bal. Sainati schiet op doel. Dudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 2:0

24e minuut.
Kurpik speelt de bal door. Sainati heeft problemen om de bal te vangen. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Knutzen onderschept slim de pass. Knutzen passt de bal met de wreef. Kurpik probeert naar een medespeler te passen. Sainati is nu in balbezit. Sainati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Segura onderschept slim de pass. Segura probeert naar een medespeler te passen. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 3:0

32e minuut.
Orbitek geeft een hoge lob. Inworp. Knutzen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sassus controleert de bal met de borst. Sassus probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dudziński speelt de bal door. Dubičić kopt de bal weg. Kurpik speelt de bal door. Klungelig pakt Vujović de bal. Vujović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lattisi probeert naar een medespeler te passen. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić speelt de bal door. Kurpik rent richting de bal. Kurpik geeft de bal voor. Sainati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 4:0

43e minuut.
Al Baloushi geeft de bal voor. Knutzen speelt de bal door. Klungelig pakt Sainati de bal. Sainati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kubowicz de bal. Vujović is nu in balbezit. Vujović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 5:0

45e minuut.
Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sainati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati rent richting de bal. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 26%, Calcio 74%.
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 5:0

48e minuut.
Sassus is nu in balbezit. Sassus passt de bal met de wreef. Sainati is nu in balbezit. Sainati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 6:0

49e minuut.
Daar is Vujović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujović passt de bal met de wreef. Sassus met een sublieme pass. Sainati is nu in balbezit. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Dudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Sainati rent richting de bal. Butryn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sainati raakt geblesseerd tijdens het duel. Sassus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 7:0

52e minuut.
Vujović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujović passt de bal zonder na te denken. Sassus speelt de bal door. Sainati heeft problemen om de bal te vangen. Sainati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Segura probeert naar een medespeler te passen. Knutzen speelt de bal door. Kurpik geeft een hoge lob. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 8:0

59e minuut.
Kurpik met de inworp. Vujović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujović geeft de bal voor. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 9:0

61e minuut.
Segura kopt de bal weg. Knutzen is nu in balbezit. Knutzen passt de bal in één keer door. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Knutzen verovert de bal door een tackle van achteren. Knutzen probeert naar een medespeler te passen. Sassus rent richting de bal. Sainati is nu in balbezit. Sainati draait met de bal, schiet en ... Dudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kurpik neemt de hoekschop. Butryn kopt de bal weg. Segura probeert naar een medespeler te passen. Sainati is nu in balbezit. Sainati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Orbitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sassus rent richting de bal. Sassus probeert naar een medespeler te passen. Vujović rent richting de bal. Vujović schiet op doel. Dudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa geeft de bal voor. Dubičić rent richting de bal. Dubičić geeft een lange en hoge pass. Sainati is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Chałaśkiewicz de bal onder controle te krijgen. Segura speelt de bal door. Sainati is nu in balbezit. Sainati haalt uit met een fantastische trap. Dudziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Dubičić passt de bal met de wreef. Sassus is nu in balbezit. Sassus passt de bal in één keer door. Vujović rent richting de bal. Vujović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kurpik is nu in balbezit. Kurpik probeert naar een medespeler te passen. Segura met een sublieme pass. Sainati bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Trocha geeft de bal voor. Al Baloushi rent richting de bal. Al Baloushi geeft de bal voor. Vujović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mazur 1946 Ełk 14%, Calcio 86%.
KS Mazur 1946 Ełk - Calcio 9:0