Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Łódź-Widzew F.A. Sports
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Starzewski passt de bal in één keer door. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniak passt de bal zonder na te denken. Gręda rent richting de bal. Gręda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Woronicz met een sublieme pass. Amstel rent richting de bal. Amstel speelt de bal door. Oszczep is nu in balbezit. Oszczep draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sygiet de bal. Pawluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawluk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - F.A. Sports 1:0

35e minuut.
Amstel verovert de bal door een tackle van achteren. Amstel geeft een hoge lob. Masarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Oszczep bereikt de bal nog maar net als eerste. Oszczep haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Łódź-Widzew 45%, F.A. Sports 55%.
F.C Łódź-Widzew - F.A. Sports 1:0

54e minuut.
Starzewski is nu in balbezit. Gręda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gręda passt de bal met de wreef. Pawluk rent richting de bal. Pawluk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - F.A. Sports 2:0

66e minuut.
Masarczyk probeert naar een medespeler te passen. Kwaśniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Smolarek de bal. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Malec onderschept slim de pass. Malec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sygiet de bal. Pawluk rent richting de bal. Pawluk haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś bokst de bal weg. Gręda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gręda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Łódź-Widzew - F.A. Sports 3:0

82e minuut.
Jankowski heeft problemen om de bal te vangen. Gręda is nu in balbezit. Woronicz is nu in balbezit. Gręda onderschept slim de pass. Gręda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Łódź-Widzew 53%, F.A. Sports 47%.
F.C Łódź-Widzew - F.A. Sports 3:0