Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wiocha FC Szwagierkowo
442 wąsko Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.1
formidabel Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Foster kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieślik. Foster raakt geblesseerd tijdens het duel. Monzón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Cieślik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 1:0

9e minuut.
Kalan passt de bal met de wreef. Monzón met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart geeft de bal voor. Cieślik kopt de bal weg. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón geeft een lange en hoge pass. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foster is nu in balbezit. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart onderschept slim de pass. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 2:0

14e minuut.
Monzón passt de bal met de wreef. Lampart is nu in balbezit. Lampart speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dyoniziak probeert wanhopig de bal te grijpen. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. Odolański probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 3:0

23e minuut.
Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan passt de bal zonder na te denken. Cieślik is nu in balbezit. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Martirosyan kopt de bal weg. Daar is Lupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalan is nu in balbezit. Kalan geeft een lange en hoge pass. Lampart krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Łętowski rent richting de bal. Łętowski passt de bal met de wreef. Kalan is nu in balbezit. Kalan heeft problemen om de bal te vangen. Kalan geeft een lange en hoge pass. Dyoniziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón passt de bal zonder na te denken. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 4:0

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dyoniziak met een harde bal richting middenveld. Monzón met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 5:0

38e minuut.
Lasończyk passt de bal zonder na te denken. Monzón rent richting de bal. Monzón passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ekiert passt de bal zonder na te denken. Nurpijal probeert naar een medespeler te passen. Kalan speelt de bal door. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kalan met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dyoniziak met een sublieme pass. Łętowski heeft problemen om de bal te vangen. Łętowski speelt de bal door. Kalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan geeft een lange en hoge pass. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wiocha 15%, FC Szwagierkowo 85%.
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 5:0

47e minuut.
Lupa geeft de bal voor. Inworp. Łętowski met een snelle inworp. Kalan geeft een lange en hoge pass. Lampart springt en kopt de bal. Dyoniziak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 6:0

47e minuut.
Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart onderschept slim de pass. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster probeert naar een medespeler te passen. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 7:0

50e minuut.
Sasin rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Foster is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 8:0

53e minuut.
Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo geeft een hoge lob. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 9:0

59e minuut.
Martirosyan passt de bal zonder na te denken. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Stęgierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 10:0

62e minuut.
Kalina rent richting de bal. Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Anh Bảo speelt de bal door. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Dyoniziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 11:0

70e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. Dyoniziak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 12:0

73e minuut.
Odolański geeft de bal voor. Ekiert controleert de bal met de borst. Ekiert probeert naar een medespeler te passen. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 13:0

78e minuut.
Łętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan rent richting de bal. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalan onderschept slim de pass. Kalan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Foster is nu in balbezit. Cieślik is nu in balbezit. Cieślik geeft een lange en hoge pass. Foster probeert de bal met de borst te controleren. Foster haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak bokst de bal weg. Cieślik kopt de bal weg. Klungelig pakt Lupa de bal. Kalan is nu in balbezit. Kalan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 14:0

85e minuut.
Dyoniziak trapt de bal weg. Martirosyan kopt de bal weg. Foster rent richting de bal. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Dyoniziak trapt de bal weg van het doel. Martirosyan kopt de bal weg. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Dyoniziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kwella rent richting de bal. Martirosyan onderschept slim de pass. Martirosyan passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dyoniziak trapt de bal weg. Monzón is nu in balbezit. Monzón passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odolański is nu in balbezit. Odolański geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anh Bảo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Foster de bal. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. Dyoniziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Odolański probeert de bal aan de voet te houden. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wiocha 10%, FC Szwagierkowo 90%.
K.S. Wiocha - FC Szwagierkowo 15:0