Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki Squad KS Aluminium Konin
4-4-2 v0.1 Tactiek Kerson2
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 38.3
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Jelec onderschept slim de pass. Jelec speelt de bal door. Grzelak geeft een hoge lob. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Ngyuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klepacki trapt de bal weg van het doel. Pruśniewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wietrzny de bal onder controle te krijgen. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny geeft een hoge lob. Daar is Jelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stegeman geeft een lange en hoge pass. Daar is Ryszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotuniak begaat een overtreding. Kotuniak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klepacki speelt de bal door. Ryszka kopt de bal weg. Daar is Anders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Bankov speelt de bal door. Potrzebny geeft een lange en hoge pass. Czupryn kopt de bal weg. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki Squad 54%, KS Aluminium Konin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franki Squad - KS Aluminium Konin 0:0

47e minuut.
Andruchów is nu in balbezit. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn onderschept slim de pass. Czupryn schiet op doel. Ngyuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Dymion heeft problemen om de bal te vangen. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak passt de bal in één keer door. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kotuniak geeft een hoge lob. Pruśniewski kopt de bal weg. Daar is Czupryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Ngyuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki Squad - KS Aluminium Konin 0:1

75e minuut.
Kotuniak probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryszka. Kotuniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotuniak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Anders de bal. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Ngyuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki Squad - KS Aluminium Konin 0:2

78e minuut.
Andruchów is nu in balbezit. Andruchów passt de bal in één keer door. Czupryn rent richting de bal. Czupryn schiet op doel. Ngyuen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kotuniak kopt de bal weg. Sirko heeft problemen om de bal te vangen. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn verovert de bal door een tackle van achteren. Czupryn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki Squad 59%, KS Aluminium Konin 41%.
Franki Squad - KS Aluminium Konin 0:2