Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lotos Gdańsk Laga na Prawego
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Lejman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan geeft de bal voor. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bojko geeft de bal voor. Maleczek heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel. Pejas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Stanny kopt de bal weg. Linetty probeert de bal aan de voet te houden. Rysz speelt de bal door. Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kudrawiec speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wadyl rent richting de bal. Wadyl geeft een lange en hoge pass. Olejok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzoskowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - Laga na Prawego 0:1

23e minuut.
Kudrawiec is nu in balbezit. Rysz onderschept slim de pass. Rysz passt de bal in één keer door. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stanny heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski passt de bal met de wreef. Rysz is nu in balbezit. Rysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kromczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Szmatan de bal. Bojko is nu in balbezit. Bojko passt de bal zonder na te denken. Sudoł rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki geeft een hoge lob. Inworp. Ciszewski met de inworp. Rysz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 47%, Laga na Prawego 53%.
Lotos Gdańsk - Laga na Prawego 0:1

56e minuut.
Rysz speelt de bal door. Wojtaszewski rent richting de bal. Met opzet legt Starogardzki zijn tegenspeler op de grond. Wojtaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rysz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kudrawiec krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bojko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 50%, Laga na Prawego 50%.
Lotos Gdańsk - Laga na Prawego 0:1