Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnaszyn Częstochowa Chciwe Opony
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Buła geeft de bal voor. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka met een sublieme pass. Tomaszewski is nu in balbezit. Tomaszewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Famulski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Machnacki de bal onder controle te krijgen. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór passt de bal in één keer door. Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matys met een snelle inworp. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka verovert de bal door een tackle van achteren. Główka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki speelt de bal door. Główka is nu in balbezit. Główka draait met de bal, schiet en ... Famulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wiankowski probeert naar een medespeler te passen. Buła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomaszewski is nu in balbezit. Tomaszewski draait met de bal, schiet en ... Famulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnaszyn Częstochowa - Chciwe Opony 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnaszyn Częstochowa 52%, Chciwe Opony 48%.
Gnaszyn Częstochowa - Chciwe Opony 1:0

56e minuut.
Pijar onderschept slim de pass. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal geeft een hoge lob. Buła rent richting de bal. Buła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pijar geeft een hoge lob. Inworp. Rogal met de inworp. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Dowbór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowbór geeft een hoge lob. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski is nu in balbezit. Tomaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bełkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wewiórski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Matys onderschept slim de pass. Matys met een sublieme pass. Główka rent richting de bal. Główka draait met de bal, schiet en ... Bakalarz probeert de bal aan de voet te houden. Famulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnaszyn Częstochowa 52%, Chciwe Opony 48%.
Gnaszyn Częstochowa - Chciwe Opony 1:0