Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0011
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4414
KS Aluminium Konin FC Szwagierkowo
Kerson2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 17.8
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Lupa is nu in balbezit. Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Rouault rent richting de bal. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Potrzebny geeft een hoge lob. Grzelak speelt de bal door. Rouault is nu in balbezit. Rouault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 1:0

12e minuut.
Stęgierski rent richting de bal. Śruba verovert de bal door een tackle van achteren. Śruba speelt de bal door. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 2:0

16e minuut.
Dyoniziak trapt de bal weg van het doel. Daar is Kotuniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śruba probeert naar een medespeler te passen. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Andruchów passt de bal zonder na te denken. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Śruba probeert naar een medespeler te passen. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina met een sublieme pass. Andruchów geeft de bal voor. Rouault springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Stegeman kopt de bal weg. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rouault de bal. Rouault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 3:0

24e minuut.
Stegeman verovert de bal door een tackle van achteren. Grzelak rent richting de bal. Grzelak passt de bal in één keer door. Rouault is nu in balbezit. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 4:0

35e minuut.
Stegeman met de inworp. Grzelak rent richting de bal. Grzelak passt de bal in één keer door. Daar is Rouault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouault schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dyoniziak probeert naar een medespeler te passen. Grzelak controleert de bal met de borst. Grzelak passt de bal in één keer door. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bereszyński rent richting de bal. Schneider onderschept slim de pass. Schneider passt de bal met de wreef. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak geeft een lange en hoge pass. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 25%, FC Szwagierkowo 75%.
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 4:0

46e minuut.
Lupa rent richting de bal. Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Andruchów met een sublieme pass. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 5:0

50e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Rouault is nu in balbezit. Schneider is nu in balbezit. Rouault rent richting de bal. Rouault haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Odolański de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kotuniak passt de bal met de wreef. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grzelak geeft de bal voor. Rouault kopt de bal weg. Klungelig pakt Cieślik de bal. Jelec onderschept slim de pass. Jelec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Andruchów is nu in balbezit. Andruchów speelt de bal door. Jelec is nu in balbezit. Rouault is nu in balbezit. Rouault schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 6:0

60e minuut.
Andruchów is nu in balbezit. Andruchów passt de bal in één keer door. Rouault rent richting de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 7:0

62e minuut.
Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider speelt de bal door. Rouault is nu in balbezit. Rouault schiet op doel. Cieślik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 8:0

70e minuut.
Schneider rent richting de bal. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider maakt een afschuwelijke overtreding. Schneider krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schneider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kotuniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Odolański de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kotuniak kopt de bal weg. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rouault de bal. Rouault schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 9:0

83e minuut.
Klungelig pakt Jelec de bal. Rouault is nu in balbezit. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault rent richting de bal. Rouault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Andruchów kopt de bal weg. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault passt de bal met de wreef. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 12%, FC Szwagierkowo 88%.
KS Aluminium Konin - FC Szwagierkowo 9:0