Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki Squad K.S. Wiocha
4-4-2 v0.1 Tactiek 442 wąsko
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36 gemiddelde waardering 54.1
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Kalan probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wietrzny. Wietrzny krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Strzykalski rent richting de bal. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kalan probeert naar een medespeler te passen. Monzón heeft problemen om de bal te vangen. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ngyuen met een harde bal richting middenveld. Martirosyan kopt de bal weg. Monzón met een sublieme pass. Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster schiet op doel. Ngyuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki Squad - K.S. Wiocha 0:1

38e minuut.
Ekiert geeft een lange en hoge pass. Daar is Longhini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ... Longhini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngyuen bokst de bal weg.

43e minuut.
Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny passt de bal zonder na te denken. Kalan geeft de bal voor. Lampart maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki Squad 64%, K.S. Wiocha 36%.
Franki Squad - K.S. Wiocha 0:1

51e minuut.
Ekiert passt de bal met de wreef. Anh Bảo is nu in balbezit. Anh Bảo passt de bal zonder na te denken. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ... Ngyuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan geeft een hoge lob. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel. Ngyuen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki Squad - K.S. Wiocha 0:2

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anh Bảo zal de hoekschop nemen. Ryszka heeft problemen om de bal te vangen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Ngyuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Lampart is nu in balbezit. Ryszka is nu in balbezit. Lampart onderschept slim de pass. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Anh Bảo is nu in balbezit. Anh Bảo met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel. Ngyuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Ryszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Strzykalski zijn tegenspeler op de grond. Foster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martirosyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Martirosyan passt de bal zonder na te denken. Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo passt de bal zonder na te denken. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Anh Bảo de bal. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Ngyuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sirko geeft de bal voor. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk begaat een overtreding. Lasończyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki Squad 72%, K.S. Wiocha 28%.
Franki Squad - K.S. Wiocha 0:2