Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cynamonowe Mokradło Laga na Prawego
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki met een sublieme pass. Porwoł rent richting de bal. Rysz onderschept slim de pass. Rysz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Laga na Prawego 0:1

11e minuut.
Wrocki geeft een lange en hoge pass. Ciszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Laga na Prawego 0:2

19e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Gruszka onderschept slim de pass. Gruszka met een sublieme pass. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Błoto is nu in balbezit. Błoto met een sublieme pass. Sygiet is nu in balbezit. Sygiet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Żytomirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidler is nu in balbezit. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Sygiet rent richting de bal. Sygiet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cynamonowe Mokradło 55%, Laga na Prawego 45%.
Cynamonowe Mokradło - Laga na Prawego 0:2

49e minuut.
Podpora kopt de bal weg. Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz rent richting de bal. Błoto is nu in balbezit. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysz probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ... Porwoł probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cynamonowe Mokradło - Laga na Prawego 0:3

86e minuut.
Fidler is nu in balbezit. Linetty verovert de bal door een tackle van achteren. Linetty speelt de bal door. Rysz is nu in balbezit. Rysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cynamonowe Mokradło 51%, Laga na Prawego 49%.
Cynamonowe Mokradło - Laga na Prawego 0:3