Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazurskie Bidony Lotos Gdańsk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny speelt de bal door. Kudrawiec heeft problemen om de bal te vangen. Chudala rent richting de bal. Chudala draait met de bal, schiet en ... Olejok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Brzoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Bidony - Lotos Gdańsk 1:0

24e minuut.
Szmatan rent richting de bal. Dalkiewicz begaat een overtreding. Szmatan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kudrawiec met een snel genomen vrije trap. Sulowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan onderschept slim de pass. Szmatan draait met de bal, schiet en ... Bystrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Czępiński is nu in balbezit. Stanny begaat een overtreding. Czępiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dalkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk geeft een lange en hoge pass. Olejok bokst de bal weg. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czępiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Bidony - Lotos Gdańsk 2:0

43e minuut.
Aranowski rent richting de bal. Aranowski geeft een lange en hoge pass. Hajduk speelt de bal door. Daar is Czępiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czępiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazurskie Bidony 57%, Lotos Gdańsk 43%.
Mazurskie Bidony - Lotos Gdańsk 2:0

63e minuut.
Leczkowski geeft een hoge lob. Lejman is nu in balbezit. Lejman speelt de bal door. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazurskie Bidony - Lotos Gdańsk 2:1

64e minuut.
Czępiński met een sublieme pass. Chudala heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł probeert naar een medespeler te passen. Lejman is nu in balbezit. Lejman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Leczkowski is nu in balbezit. Chudala onderschept slim de pass. Met opzet legt Kudrawiec zijn tegenspeler op de grond. Kudrawiec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chudala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dalkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Czępiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski speelt de bal door. Starogardzki speelt de bal door. Czępiński is nu in balbezit. Czępiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Stanny geeft de bal voor. Szmatan heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł rent richting de bal. Sudoł draait met de bal, schiet en ... Sulowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski probeert naar een medespeler te passen. Stanny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chudala rent richting de bal. Chudala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lejman passt de bal met de wreef. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan passt de bal zonder na te denken. Sudoł rent richting de bal. Sudoł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazurskie Bidony 43%, Lotos Gdańsk 57%.
Mazurskie Bidony - Lotos Gdańsk 2:1