Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chciwe Opony Fredomki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Astivia met een harde bal richting middenveld. Kogut heeft problemen om de bal te vangen. Gocuł probeert naar een medespeler te passen. Pyrka rent richting de bal. Pyrka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kogut rent richting de bal. Kogut speelt de bal door. Gocuł bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik onderschept slim de pass. Matysik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Inworp. Borończyk met de inworp. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chciwe Opony 64%, Fredomki 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chciwe Opony - Fredomki 0:0

47e minuut.
Nikiel probeert naar een medespeler te passen. Rudowski is nu in balbezit. Rudowski speelt de bal door. Nikiel rent richting de bal. Nikiel met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hromyka is nu in balbezit. Hromyka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogal met de inworp. Matysik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Borończyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wewiórski de bal. Rudowski rent richting de bal. Rudowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Kaniewski speelt de bal door. Hromyka is nu in balbezit. Hromyka passt de bal zonder na te denken. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gocuł is nu in balbezit. Nikiel rent richting de bal. Gocuł met een sublieme pass. Pyrka rent richting de bal. Pyrka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Famulski trapt de bal weg. Gałka kopt de bal weg. Foszmańczyk controleert de bal met de borst. Rudowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gocuł is nu in balbezit. Matysik is nu in balbezit. Matysik passt de bal zonder na te denken. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bakalarz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudowski met een snelle inworp. Nikiel rent richting de bal. Nikiel draait met de bal, schiet en ... Famulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chciwe Opony - Fredomki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chciwe Opony 65%, Fredomki 35%.
Chciwe Opony - Fredomki 0:1