Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Wiocha KS Aluminium Konin
442 wąsko Tactiek Kerson2
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Nurpijal geeft de bal voor. Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 1:0

7e minuut.
Kotuniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ... Koruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 2:0

16e minuut.
Moldovan met een sublieme pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart passt de bal met de wreef. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Koruc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 3:0

23e minuut.
Potrzebny geeft de bal voor. Moldovan rent richting de bal. Moldovan passt de bal met de wreef. Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Lampart geeft een hoge lob. Koruc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 4:0

27e minuut.
Martirosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martirosyan speelt de bal door. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 5:0

43e minuut.
Martirosyan geeft de bal voor. Foster probeert de bal aan de voet te houden. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Foster draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wiocha 28%, KS Aluminium Konin 72%.
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 6:0

53e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coruja. Coruja krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Śruba probeert de bal met de borst te controleren. Monzón is nu in balbezit. Monzón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lampart de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Koruc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Anh Bảo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Lampart de bal. Kotuniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kotuniak krijgt een gele kaart. Lampart raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Monzón neemt zijn aanloop. Koruc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 7:0

57e minuut.
Łętowski geeft de bal voor. Anh Bảo geeft een hoge lob. Lampart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Koruc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 8:0

69e minuut.
Daar is Kalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalan passt de bal met de wreef. Foster met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 9:0

83e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Monzón rent richting de bal. Monzón met een sublieme pass. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 10:0

84e minuut.
Stegeman rent richting de bal. Stegeman geeft een hoge lob. Martirosyan is nu in balbezit. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski haalt uit met een fantastische trap. Samúelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 10:1

87e minuut.
Kalan passt de bal zonder na te denken. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster passt de bal in één keer door. Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Wiocha 40%, KS Aluminium Konin 60%.
K.S. Wiocha - KS Aluminium Konin 10:1