Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szwagierkowo Franki Squad
Normal Tactiek 4-4-2 v0.1
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Zygmunt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bankov de bal. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov onderschept slim de pass. Bankov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Ryszka passt de bal met de wreef. Odolański rent richting de bal. Bankov verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bereszyński rent richting de bal. Dymion onderschept slim de pass. Bankov rent richting de bal. Dymion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szwagierkowo - Franki Squad 0:1

17e minuut.
Ryszka speelt de bal door. Bankov is nu in balbezit. Klungelig pakt Bankov de bal. Bankov schiet op doel. Odolański probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ryszka kopt de bal weg. Bankov rent richting de bal. Bankov passt de bal zonder na te denken. Dymion kan de bal niet met de borst controleren. Dymion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lupa met een snelle inworp. Sasin rent richting de bal. Dymion begaat een overtreding. Dymion krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dymion verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov rent richting de bal. Dymion rent richting de bal. Dymion schiet op doel. Dyoniziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szwagierkowo - Franki Squad 0:2

36e minuut.
Cieślik geeft de bal voor. Inworp. Vadim met een snelle inworp. Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Krzyształowicz probeert de bal aan de voet te houden. Krzyształowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalina de bal. Bankov is nu in balbezit. Bankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szwagierkowo - Franki Squad 0:3

40e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt geeft de bal voor. Lupa heeft problemen om de bal te vangen. Dymion is nu in balbezit. Dymion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Bankov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankov passt de bal zonder na te denken. Odolański is nu in balbezit. Dymion verovert de bal door een tackle van achteren. Dymion schiet op doel. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szwagierkowo 74%, Franki Squad 26%.
FC Szwagierkowo - Franki Squad 0:3

51e minuut.
Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kalina de bal onder controle te krijgen. Bankov rent richting de bal. Bankov haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szwagierkowo - Franki Squad 0:4

59e minuut.
Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankov verovert de bal door een tackle van achteren. Bankov passt de bal in één keer door. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Bereszyński de bal. Ryszka rent richting de bal. Ryszka passt de bal in één keer door. Dymion rent richting de bal. Dymion geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Krzyształowicz passt de bal met de wreef. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim geeft de bal voor. Bankov rent richting de bal. Bankov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Odolański bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolański geeft een hoge lob. Wietrzny geeft de bal voor. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt geeft de bal voor. Dyoniziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Dyoniziak met een harde bal richting middenveld. Sasin is nu in balbezit. Met opzet legt Ryszka zijn tegenspeler op de grond. Sasin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sasin kan niet meer verder spelen. Grelich komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Krzyształowicz met een sublieme pass. Ryszka rent richting de bal. Ryszka geeft een hoge lob. Odolański speelt de bal door. Klungelig pakt Cieślik de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szwagierkowo 74%, Franki Squad 26%.
FC Szwagierkowo - Franki Squad 0:4