Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lotos Gdańsk Cynamonowe Mokradło
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Fidler onderschept slim de pass. Fidler speelt de bal door. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - Cynamonowe Mokradło 0:1

18e minuut.
Stanny onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruszka met de inworp. Błoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sudoł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

36e minuut.
Szmatan rent richting de bal. Fidler is nu in balbezit. Szmatan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fidler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny rent richting de bal. Fidler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidler krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Biniek is nu in balbezit. Biniek speelt de bal door. Sygiet is nu in balbezit. Sygiet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - Cynamonowe Mokradło 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 62%, Cynamonowe Mokradło 38%.
Lotos Gdańsk - Cynamonowe Mokradło 0:2

52e minuut.
Olejok trapt de bal weg van het doel. Lejman rent richting de bal. Lejman passt de bal zonder na te denken. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fidler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejman probeert naar een medespeler te passen. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 43%, Cynamonowe Mokradło 57%.
Lotos Gdańsk - Cynamonowe Mokradło 0:2