Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga na Prawego FC Szwagierkowo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Podpora speelt de bal door. Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszewski is nu in balbezit. Rysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Grelich passt de bal met de wreef. Rysz speelt de bal door. Wojtaszewski is nu in balbezit. Daar is Wojtaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński passt de bal met de wreef. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelich is nu in balbezit. Grelich schiet op doel. Pejas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Rysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski onderschept slim de pass. Wojtaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - FC Szwagierkowo 1:0

20e minuut.
Lupa is nu in balbezit. Wadyl rent richting de bal. Wadyl met een sublieme pass. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - FC Szwagierkowo 2:0

41e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Rysz verovert de bal door een tackle van achteren. Rysz met een sublieme pass. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski haalt uit met een fantastische trap. Dyoniziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga na Prawego 45%, FC Szwagierkowo 55%.
Laga na Prawego - FC Szwagierkowo 2:0

53e minuut.
Stęgierski met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa geeft een hoge lob. Szmatan rent richting de bal. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft een lange en hoge pass. Masłowski is nu in balbezit. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wojtaszewski probeert naar een medespeler te passen. Rysz is nu in balbezit. Stęgierski begaat een overtreding. Stęgierski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kromczyński rent richting de bal. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kromczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grelich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pejas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Targosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Stęgierski de bal. Rysz is nu in balbezit. Rysz draait met de bal, schiet en ... Dyoniziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga na Prawego - FC Szwagierkowo 3:0

86e minuut.
Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl verovert de bal door een tackle van achteren. Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga na Prawego 58%, FC Szwagierkowo 42%.
Laga na Prawego - FC Szwagierkowo 3:0