Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lotos Gdańsk K.S. Wiocha
Normal Tactiek 442 wąsko
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Monzón geeft een lange en hoge pass. Subczyński heeft problemen om de bal te vangen. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Olejok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Starogardzki heeft problemen om de bal te vangen. Anh Bảo geeft de bal voor. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Olejok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:1

6e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een hoge lob. Brzoskowski kan de bal niet met de borst controleren. Lampart is nu in balbezit. Lampart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Olejok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Anh Bảo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Olejok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:2

11e minuut.
Lampart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brzoskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starogardzki rent richting de bal. Lampart onderschept slim de pass. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lampart is nu in balbezit. Lampart probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Olejok trapt de bal weg van het doel. Anh Bảo kopt de bal weg. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:3

29e minuut.
Anh Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Starogardzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Bảo onderschept slim de pass. Anh Bảo geeft een lange en hoge pass. Daar is Subczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:4

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łętowski met de inworp. Kalan heeft problemen om de bal te vangen. Kalan geeft de bal voor. Lampart springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Anh Bảo met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Kudrawiec is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:5

42e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster met een sublieme pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel. Olejok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:6

44e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón passt de bal met de wreef. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Olejok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 91%, K.S. Wiocha 9%.
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:7

48e minuut.
Doeltrap. Olejok trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monzón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster probeert naar een medespeler te passen. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ... Olejok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:8

58e minuut.
Kalan met een sublieme pass. Lampart is nu in balbezit. Lampart passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:9

61e minuut.
Starogardzki is nu in balbezit. Anh Bảo onderschept slim de pass. Anh Bảo met een sublieme pass. Klungelig pakt Foster de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brzoskowski met een harde bal richting middenveld. Monzón kopt de bal weg. Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brzoskowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:10

65e minuut.
Kalan geeft een lange en hoge pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski rent richting de bal. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:11

67e minuut.
Anh Bảo rent richting de bal. Anh Bảo geeft een hoge lob. Subczyński kopt de bal weg. Monzón is nu in balbezit. Monzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:12

67e minuut.
Szmatan met een sublieme pass. Stanny heeft problemen om de bal te vangen. Lampart verovert de bal door een tackle van achteren. Lampart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:13

72e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Martirosyan kan de bal niet met de borst controleren. Martirosyan speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Olejok trapt de bal weg van het doel. Moldovan kopt de bal weg. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Bảo geeft een hoge lob. Olejok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:14

76e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Lampart rent richting de bal. Lampart draait met de bal, schiet en ... Olejok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:15

77e minuut.
Stanny is nu in balbezit. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Starogardzki de bal. Lampart rent richting de bal. Lampart haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brzoskowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kalan speelt de bal door. Klungelig pakt Foster de bal. Foster met een sublieme pass. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ... Olejok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lampart is nu in balbezit. Lampart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stanny rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster speelt de bal door. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:16

86e minuut.
Kudrawiec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lejman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejman passt de bal zonder na te denken. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón passt de bal in één keer door. Subczyński is nu in balbezit. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Olejok trapt de bal weg van het doel. Anh Bảo kopt de bal weg. Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart schiet op doel. Olejok bokst de bal weg.

90e minuut.
Klungelig pakt Stanny de bal. Brzoskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoskowski geeft een hoge lob. Moldovan kopt de bal weg. Monzón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 88%, K.S. Wiocha 12%.
Lotos Gdańsk - K.S. Wiocha 0:16