Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0011
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3449
KS Aluminium Konin DC Krakopolis
Kerson2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Sypniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault onderschept slim de pass. Rouault passt de bal in één keer door. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grzelak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysik rent richting de bal. Pruśniewski maakt een afschuwelijke overtreding. Pruśniewski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau geeft een lange en hoge pass. Rouault heeft problemen om de bal te vangen. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Andruchów bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów passt de bal zonder na te denken. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grzelak rent richting de bal. Grzelak speelt de bal door. Czupryn rent richting de bal. Czupryn schiet op doel. Klamczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 1:0

22e minuut.
Krępacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przystupa komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Potrzebny geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zapotoczny de bal onder controle te krijgen. Rouault rent richting de bal. Rouault draait met de bal, schiet en ... Ibisz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 2:0

25e minuut.
Rouault rent richting de bal. Rouault geeft de bal voor. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn draait met de bal, schiet en ... Klamczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Harasimowicz de bal. Harasimowicz probeert naar een medespeler te passen. Przystupa speelt de bal door. Rouault heeft problemen om de bal te vangen. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Grzelak met een sublieme pass. Czupryn rent richting de bal. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski draait met de bal, schiet en ... Ibisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klamczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Śruba kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Przystupa de bal onder controle te krijgen. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 4:0

39e minuut.
Rouault rent richting de bal. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klepacki trapt de bal weg van het doel. Rouault kopt de bal weg. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski is nu in balbezit. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 31%, DC Krakopolis 69%.
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 5:0

46e minuut.
Rouault onderschept slim de pass. Rouault geeft een lange en hoge pass. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzelak zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Andruchów passt de bal in één keer door. Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak passt de bal zonder na te denken. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn schiet op doel. Klamczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Coruja geeft de bal voor. Czupryn geeft een hoge lob. Rouault rent richting de bal. Rouault draait met de bal, schiet en ... Klamczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 6:0

62e minuut.
Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau geeft een lange en hoge pass. Przystupa heeft problemen om de bal te vangen. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stegeman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Andruchów de bal. Andruchów met een sublieme pass. Grzelak geeft een hoge lob. Rouault krijgt zijn hoofd ertegen. Klamczyński bokst de bal weg. Czupryn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 7:0

65e minuut.
Zapotoczny rent richting de bal. Zapotoczny probeert naar een medespeler te passen. Królik is nu in balbezit. Czupryn verovert de bal door een tackle van achteren. Czupryn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Andruchów speelt de bal door. Klungelig pakt Czupryn de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Śruba passt de bal met de wreef. Semrau is nu in balbezit. Semrau met een sublieme pass. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn schiet op doel. Klamczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysik rent richting de bal. Rouault onderschept slim de pass. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 8:0

86e minuut.
Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak passt de bal met de wreef. Czupryn probeert naar een medespeler te passen. Rouault is nu in balbezit. Rouault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Aluminium Konin 24%, DC Krakopolis 76%.
KS Aluminium Konin - DC Krakopolis 9:0