Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chciwe Opony Cynamonowe Mokradło
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Foszmańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Foszmańczyk speelt de bal door. Matysik probeert naar een medespeler te passen. Buła rent richting de bal. Buła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła speelt de bal door. Daar is Matysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski geeft een hoge lob. Matysik kopt de bal weg. Buła is nu in balbezit. Buła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Buła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matysik. Matysik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chciwe Opony 61%, Cynamonowe Mokradło 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chciwe Opony - Cynamonowe Mokradło 0:0

49e minuut.
Jajszczyk kopt de bal weg. Daar is Bakalarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygiet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygiet haalt uit met een fantastische trap. Famulski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chciwe Opony - Cynamonowe Mokradło 0:1

52e minuut.
Żytomirski met een sublieme pass. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Buła is nu in balbezit. Buła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Antkowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Fidler de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matysik. Matysik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Doeltrap. Jędraszek met een harde bal richting middenveld. Antkowiak kopt de bal weg. Daar is Sygiet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygiet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chciwe Opony 64%, Cynamonowe Mokradło 36%.
Chciwe Opony - Cynamonowe Mokradło 0:1