Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lotos Gdańsk Chciwe Opony
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Lejman speelt de bal door. Szmatan rent richting de bal. Szmatan schiet op doel. Famulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. Stanny verovert de bal door een tackle van achteren. Stanny passt de bal zonder na te denken. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft de bal voor. Buła heeft problemen om de bal te vangen. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lotos Gdańsk - Chciwe Opony 0:1

16e minuut.
Stanny onderschept slim de pass. Matysik rent richting de bal. Stanny onderschept slim de pass. Bełkowski onderschept slim de pass. Bełkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Subczyński geeft een hoge lob. Inworp. Dworski met een snelle inworp. Klungelig pakt Matysik de bal. Matysik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 36%, Chciwe Opony 64%.
Lotos Gdańsk - Chciwe Opony 0:1

59e minuut.
Lejman geeft een lange en hoge pass. Famulski met een sublieme pass. Kudrawiec kopt de bal weg. Szmatan heeft problemen om de bal te vangen. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kaniewski met de inworp. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudrawiec. Kudrawiec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lotos Gdańsk 58%, Chciwe Opony 42%.
Lotos Gdańsk - Chciwe Opony 0:1