Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JaSkółki Gnaszyn Częstochowa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


22e minuut.
Fąk met de inworp. Kulisz kan de bal niet met de borst controleren. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chochołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chochołek schiet op doel. Piłkarski bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Jurek de bal. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek begaat een overtreding. Matys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matys wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JaSkółki - Gnaszyn Częstochowa 0:1

29e minuut.
Nawrot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulisz is nu in balbezit. Kulisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Złotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik passt de bal in één keer door. Pyłko rent richting de bal. Pyłko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JaSkółki 57%, Gnaszyn Częstochowa 43%.
FC JaSkółki - Gnaszyn Częstochowa 0:1

58e minuut.
Malec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matys met een snelle inworp. Kulisz rent richting de bal. Kulisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JaSkółki - Gnaszyn Częstochowa 0:2

62e minuut.
Dowbór onderschept slim de pass. Dowbór passt de bal met de wreef. Kulisz is nu in balbezit. Chochołek rent richting de bal. Chochołek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JaSkółki 51%, Gnaszyn Częstochowa 49%.
FC JaSkółki - Gnaszyn Częstochowa 0:2