Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sport United AG TCZEW
Normal Tactiek new
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 44.7
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wasilewski trapt de bal weg. Tascón kopt de bal weg. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Strzelecki is nu in balbezit. Kikalishvili onderschept slim de pass. Kikalishvili geeft de bal voor. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Mazzuia is nu in balbezit. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:1

7e minuut.
Agăfiţei met een sublieme pass. Daar is Smolarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mur de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agăfiţei zal de hoekschop nemen. Kikalishvili kopt de bal weg. Naruszko rent richting de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:2

9e minuut.
Bujok geeft een hoge lob. Naruszko kopt de bal weg. Daar is Mazzuia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Mur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kikalishvili neemt de hoekschop. Mazzuia kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naruszko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:3

13e minuut.
Naruszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Tascón de bal. Kikalishvili geeft de bal voor. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kikalishvili onderschept slim de pass. Kikalishvili probeert de bal met de borst te controleren. Kikalishvili geeft een hoge lob. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Smolarz met de inworp. Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal zonder na te denken. Daar is Mazzuia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuia geeft een lange en hoge pass. Wasilewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:4

25e minuut.
Strzelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Naruszko met een sublieme pass. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:5

45e minuut.
Mur rent richting de bal. Naruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Naruszko probeert naar een medespeler te passen. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Wasilewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport United 80%, AG TCZEW 20%.
FC Sport United - AG TCZEW 0:6

46e minuut.
Bródka is nu in balbezit. Bródka geeft een hoge lob. Krawężnik is nu in balbezit. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Strzelecki heeft problemen om de bal te vangen. Tascón geeft een hoge lob. Strzelecki probeert de bal aan de voet te houden. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel. Wasilewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:7

54e minuut.
Kaclerowicz onderschept slim de pass. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft een hoge lob. Kikalishvili kopt de bal weg. Mazzuia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:8

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mur met een harde bal richting middenveld. Kikalishvili kopt de bal weg. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Naruszko de bal. Naruszko geeft een hoge lob. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ... Wasilewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:9

61e minuut.
Tascón passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazzuia de bal. Naruszko is nu in balbezit. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:10

62e minuut.
Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili geeft de bal voor. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel. Wasilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:11

64e minuut.
Klungelig pakt Strzelecki de bal. Naruszko rent richting de bal. Naruszko passt de bal in één keer door. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel. Wasilewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mur geeft een hoge lob. Daar is Cybulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cybulski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Serek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei passt de bal in één keer door. Daar is Mazzuia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuia schiet op doel. Wasilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Cybulski geeft de bal voor. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Wasilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:12

72e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Daar is Naruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili geeft de bal voor. Klungelig pakt Byśkiniewicz de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei passt de bal zonder na te denken. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. Wasilewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Tascón speelt de bal door. Mur is nu in balbezit. Naruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Naruszko schiet op doel. Wasilewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:13

76e minuut.
Serek rent richting de bal. Agăfiţei onderschept slim de pass. Agăfiţei met een sublieme pass. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:14

78e minuut.
Małocha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Naruszko de bal onder controle te krijgen. Tascón kopt de bal weg. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Wasilewski met een harde bal richting middenveld. Kikalishvili geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:15

79e minuut.
Mazzuia passt de bal zonder na te denken. Naruszko is nu in balbezit. Strzelecki onderschept slim de pass. Tascón is nu in balbezit. Tascón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Strzelecki probeert de bal aan de voet te houden. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei passt de bal met de wreef. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. Wasilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kikalishvili probeert de bal met de borst te controleren. Kikalishvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mur de bal. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Agăfiţei kopt de bal weg. Tascón geeft een lange en hoge pass. Byśkiniewicz geeft de bal voor. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei geeft de bal voor. Wasilewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Strzelecki de bal. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzelecki. Strzelecki krijgt een gele kaart. Tascón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tascón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Naruszko heeft problemen om de bal te vangen. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sport United - AG TCZEW 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sport United 86%, AG TCZEW 14%.
FC Sport United - AG TCZEW 0:16