Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0012
  • Stadion: estokada Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1741
estokada Laga I Do Przodu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Zamojda is nu in balbezit. Rębisz onderschept slim de pass. Rębisz passt de bal met de wreef. Golański is nu in balbezit. Golański haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski bokst de bal weg.

8e minuut.
Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta met een sublieme pass. Kuler is nu in balbezit. Kuler haalt uit met een fantastische trap. Pocierznicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
estokada - Laga I Do Przodu 0:1

19e minuut.
Szczypta is nu in balbezit. Kocisz rent richting de bal. Szczypta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pocierznicki trapt de bal weg. Mazowiecki kopt de bal weg. Jagiełło bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański verovert de bal door een tackle van achteren. Golański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rębisz onderschept slim de pass. Badana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rębisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rębisz met een snel genomen vrije trap. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Stachura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cegła geeft een hoge lob. Górkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gerba de bal onder controle te krijgen. Kuler rent richting de bal. Kuler schiet op doel. Pocierznicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
estokada - Laga I Do Przodu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estokada 42%, Laga I Do Przodu 58%.
estokada - Laga I Do Przodu 0:2

61e minuut.
Badana met een snelle inworp. Zamojda is nu in balbezit. Rębisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda onderschept slim de pass. Zamojda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Badana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rębisz is nu in balbezit. Zamojda maakt een afschuwelijke overtreding. Zamojda krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Wernecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda onderschept slim de pass. Zamojda speelt de bal door. Golański heeft problemen om de bal te vangen. Golański schiet op doel. Ciszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ciszewski met een harde bal richting middenveld. Rębisz is nu in balbezit. Rębisz geeft een lange en hoge pass. Kuler is nu in balbezit. Kuler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rębisz speelt de bal door. Zamojda is nu in balbezit. Zamojda passt de bal met de wreef. Golański is nu in balbezit. Golański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rębisz speelt de bal door. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta is nu in balbezit. Szczypta schiet op doel. Pocierznicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Mazowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wernecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamojda. Zamojda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Kocisz de bal onder controle te krijgen. Szczypta is nu in balbezit. Szczypta passt de bal met de wreef. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: estokada 40%, Laga I Do Przodu 60%.
estokada - Laga I Do Przodu 0:2