Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gòrnik Zabrze AC Milan FC Szpaki
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Plata rent richting de bal. Wojnarowski onderschept slim de pass. Lech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lech krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Đenović rent richting de bal. Đenović met een sublieme pass. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap. Jarzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gòrnik Zabrze AC Milan - FC Szpaki 0:1

14e minuut.
Serwotka rent richting de bal. Pochroń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serwotka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serwotka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ceranka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gòrnik Zabrze AC Milan - FC Szpaki 1:1

24e minuut.
Klungelig pakt Ciumak de bal. Szczaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczaniecki geeft de bal voor. Mikolanda kopt de bal weg. Lech is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ciumak neemt de hoekschop. Jarzyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Plata probeert de bal met de borst te controleren. Plata speelt de bal door. Mikolanda geeft een lange en hoge pass. Daar is Đenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đenović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Harasymiuk speelt de bal door. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski passt de bal met de wreef. Chudzio rent richting de bal. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Serwotka geeft een hoge lob. Grzelczak rent richting de bal. Chudzio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzelczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grzelczak kan niet meer verder spelen. Kałuża komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gòrnik Zabrze AC Milan 42%, FC Szpaki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gòrnik Zabrze AC Milan - FC Szpaki 1:1

46e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikolanda met een snel genomen vrije trap. Pach kopt de bal weg. Klungelig pakt Tkaczuk de bal. Đenović is nu in balbezit. Đenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tkaczuk geeft een hoge lob. Mikolanda rent richting de bal. Mikolanda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lech de bal. Lech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata speelt de bal door. Lech is nu in balbezit. Lech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wislocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piñeros komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Plata geeft een hoge lob. Pach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lech is nu in balbezit. Lech draait met de bal, schiet en ... Jarzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gòrnik Zabrze AC Milan - FC Szpaki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gòrnik Zabrze AC Milan 41%, FC Szpaki 59%.
Gòrnik Zabrze AC Milan - FC Szpaki 1:2