Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga I Do Przodu AG TCZEW
Normal Tactiek new
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.6 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Górkiewicz rent richting de bal. Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Cegła de bal. Kuńdzia rent richting de bal. Kuńdzia passt de bal in één keer door. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cybulski geeft een hoge lob. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cegła de bal onder controle te krijgen. Ciszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rębisz is nu in balbezit. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta passt de bal zonder na te denken. Górkiewicz rent richting de bal. Górkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Burzyk geeft een lange en hoge pass. Cegła is nu in balbezit. Mazzuia verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:1

32e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Cybulski passt de bal zonder na te denken. Naruszko rent richting de bal. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Cybulski onderschept slim de pass. Cybulski geeft een hoge lob. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:2

39e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal in één keer door. Mazzuia probeert de bal met de borst te controleren. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Burzyk geeft een hoge lob. Mazzuia speelt de bal door. Naruszko rent richting de bal. Kuńdzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńdzia geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu 61%, AG TCZEW 39%.
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:3

46e minuut.
Naruszko is nu in balbezit. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko is nu in balbezit. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Burzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski met een sublieme pass. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tascón met een sublieme pass. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko passt de bal met de wreef. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:4

55e minuut.
Cybulski probeert naar een medespeler te passen. Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal met de wreef. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Wernecki de bal. Wernecki passt de bal zonder na te denken. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel. Ciszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:5

61e minuut.
Daar is Naruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tascón is nu in balbezit. Tascón met een sublieme pass. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:6

61e minuut.
Wodecki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szczypta passt de bal zonder na te denken. Inworp. Burzyk met een snelle inworp. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazzuia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:7

66e minuut.
Burzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski geeft de bal voor. Cegła probeert de bal met de borst te controleren. Mazzuia geeft een lange en hoge pass. Ciszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Górkiewicz rent richting de bal. Górkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kaclerowicz geeft de bal voor. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. Ciszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cybulski geeft een lange en hoge pass. Jagiełło kopt de bal weg. Wodecki speelt de bal door. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:8

73e minuut.
Ciszewski trapt de bal weg van het doel. Burzyk kan de bal niet met de borst controleren. Rębisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burzyk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Burzyk kan niet meer verder spelen. Agăfiţei komt het veld opgelopen. Cybulski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naruszko rent richting de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cybulski geeft de bal voor. Rębisz probeert de bal aan de voet te houden. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Ciszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:9

80e minuut.
Szczypta probeert naar een medespeler te passen. Kuler heeft problemen om de bal te vangen. Kuler met een sublieme pass. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ciszewski trapt de bal weg. Agăfiţei kopt de bal weg. Kuńdzia is nu in balbezit. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Korzeniewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăfiţei met de inworp. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki geeft een lange en hoge pass. Ciszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naruszko rent richting de bal. Naruszko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jagiełło kopt de bal weg. Szczypta heeft problemen om de bal te vangen. Cybulski geeft een lange en hoge pass. Naruszko springt en kopt de bal. Ciszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu 76%, AG TCZEW 24%.
Laga I Do Przodu - AG TCZEW 0:10