Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AG TCZEW estokada
new Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Mazzuia speelt de bal door. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko passt de bal in één keer door. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Stachura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuia verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzuia probeert naar een medespeler te passen. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniestra onderschept slim de pass. Iniestra passt de bal zonder na te denken. Daar is Mazzuia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Wodecki probeert naar een medespeler te passen. Naruszko rent richting de bal. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 1:0

9e minuut.
Naruszko passt de bal zonder na te denken. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski passt de bal in één keer door. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wodecki probeert de bal aan de voet te houden. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski passt de bal zonder na te denken. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mazzuia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Naruszko de bal onder controle te krijgen. Gerba rent richting de bal. Naruszko verovert de bal door een tackle van achteren. Naruszko haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz bokst de bal weg.

30e minuut.
Brokowski heeft problemen om de bal te vangen. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 2:0

31e minuut.
Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski geeft de bal voor. Naruszko kopt de bal weg. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka geeft de bal voor. Brokowski kopt de bal weg. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gerba geeft de bal voor. Klungelig pakt Golański de bal. Cybulski geeft een hoge lob. Naruszko rent richting de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tatarkiewicz met een harde bal richting middenveld. Inworp. Wodecki met een snelle inworp. Tascón geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 39%, estokada 61%.
AG TCZEW - estokada 3:0

48e minuut.
Badana bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski geeft een hoge lob. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Brokowski heeft problemen om de bal te vangen. Brokowski geeft een hoge lob. Mazzuia is nu in balbezit. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt Zamojda de bal. Zamojda passt de bal zonder na te denken. Daar is Podgórzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia passt de bal zonder na te denken. Wodecki rent richting de bal. Naruszko rent richting de bal. Naruszko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerba rent richting de bal. Gerba geeft de bal voor. Cybulski geeft een lange en hoge pass. Mazzuia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 5:0

62e minuut.
Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt speelt de bal door. Naruszko is nu in balbezit. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 6:0

68e minuut.
Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia met een sublieme pass. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 7:0

70e minuut.
Golański passt de bal met de wreef. Brokowski rent richting de bal. Brokowski passt de bal zonder na te denken. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tascón kopt de bal weg. Mazzuia probeert de bal met de borst te controleren. Naruszko rent richting de bal. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kocisz is nu in balbezit. Kocisz geeft een hoge lob. Bródka heeft problemen om de bal te vangen. Zamojda rent richting de bal. Zamojda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AG TCZEW - estokada 7:1

89e minuut.
Iniestra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gerba de bal. Naruszko rent richting de bal. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AG TCZEW 38%, estokada 62%.
AG TCZEW - estokada 7:1