Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gòrnik Zabrze AC Milan fikersy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygło probeert naar een medespeler te passen. Krzywda is nu in balbezit. Serwotka verovert de bal door een tackle van achteren. Serwotka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Harasymiuk passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Czarnik ... Strafschop! Wojnarowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serwotka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Szczygło kopt de bal weg. Inworp. Wałęsa met een snelle inworp. Serwotka is nu in balbezit. Serwotka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kalkowski met een harde bal richting middenveld. Chwadeńczuk kopt de bal weg. Daar is Kalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Serwotka is nu in balbezit. Serwotka passt de bal met de wreef. Kubełek speelt de bal door. Łukowski rent richting de bal. Łukowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tkaczuk is nu in balbezit. Osuch verovert de bal door een tackle van achteren. Osuch passt de bal zonder na te denken. Kubełek is nu in balbezit. Kubełek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Czarnik is nu in balbezit. Serwotka verovert de bal door een tackle van achteren. Serwotka geeft een hoge lob. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gòrnik Zabrze AC Milan 42%, fikersy 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gòrnik Zabrze AC Milan - fikersy 0:0

47e minuut.
Mamlas rent richting de bal. Mamlas geeft een lange en hoge pass. Łukowski is nu in balbezit. Kubełek is nu in balbezit. Kubełek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Tkaczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuch is nu in balbezit. Tkaczuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tkaczuk krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Chwadeńczuk speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Stachura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubełek rent richting de bal. Kubełek draait met de bal, schiet en ... Śladkowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gòrnik Zabrze AC Milan - fikersy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gòrnik Zabrze AC Milan 39%, fikersy 61%.
Gòrnik Zabrze AC Milan - fikersy 0:1