Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gziby AG TCZEW
Normal Tactiek new
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 37.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen average


6e minuut.
Urban heeft problemen om de bal te vangen. Brokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brokowski geeft een lange en hoge pass. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cybulski geeft een hoge lob. Bojaruniec kopt de bal weg. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko onderschept slim de pass. Naruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:1

9e minuut.
Brokowski passt de bal zonder na te denken. Nalewkowicz rent richting de bal. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón geeft een hoge lob. Mazzuia springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Kocoł geeft een lange en hoge pass. Tascón is nu in balbezit. Tascón speelt de bal door. Klungelig pakt Naruszko de bal. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brokowski met de inworp. Tascón geeft een hoge lob. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:2

19e minuut.
Trerecki geeft een lange en hoge pass. Raszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko haalt uit met een fantastische trap. Jemioła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:3

21e minuut.
Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban passt de bal in één keer door. Cybulski geeft een lange en hoge pass. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:4

23e minuut.
Wodecki geeft de bal voor. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bojaruniec de bal onder controle te krijgen. Jemioła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:5

27e minuut.
Tascón passt de bal in één keer door. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia passt de bal in één keer door. Naruszko rent richting de bal. Naruszko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Urban kopt de bal weg. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski passt de bal met de wreef. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Iniestra rent richting de bal. Oberlan rent richting de bal. Oberlan passt de bal zonder na te denken. Rejski is nu in balbezit. Rejski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski geeft een hoge lob. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gziby 72%, AG TCZEW 28%.
FC Gziby - AG TCZEW 0:6

46e minuut.
Mazzuia met een sublieme pass. Naruszko rent richting de bal. Mazzuia is nu in balbezit. Mazzuia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Nalewkowicz de bal. Brokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski speelt de bal door. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bojaruniec de bal. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wodecki kopt de bal weg. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Bojaruniec heeft problemen om de bal te vangen. Mazzuia rent richting de bal. Mazzuia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Brokowski kopt de bal weg. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón geeft de bal voor. Naruszko probeert de bal met de borst te controleren. Naruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:7

65e minuut.
Rejski passt de bal zonder na te denken. Brokowski is nu in balbezit. Brokowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naruszko de bal. Naruszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:8

69e minuut.
Mazzuia met een sublieme pass. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Naruszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:9

71e minuut.
Brokowski is nu in balbezit. Brokowski passt de bal in één keer door. Daar is Mazzuia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Jemioła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:10

72e minuut.
Klungelig pakt Cybulski de bal. Cybulski speelt de bal door. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gziby - AG TCZEW 0:11

74e minuut.
Cybulski heeft problemen om de bal te vangen. Oberlan is nu in balbezit. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan onderschept slim de pass. Oberlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cybulski onderschept slim de pass. Cybulski geeft de bal voor. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia draait met de bal, schiet en ... Jemioła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Brokowski onderschept slim de pass. Brokowski geeft een lange en hoge pass. Mazzuia met een sublieme pass. Naruszko is nu in balbezit. Naruszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rejski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brokowski is nu in balbezit. Brokowski probeert naar een medespeler te passen. Mazzuia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grabarski passt de bal in één keer door. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brokowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gziby 74%, AG TCZEW 26%.
FC Gziby - AG TCZEW 0:11