Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laga I Do Przodu Granat 1928 Sko
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Zera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zera met een sublieme pass. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Walkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wielgosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuler rent richting de bal. Kuler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - Granat 1928 Sko 1:0

42e minuut.
Jagiełło met de inworp. Zera is nu in balbezit. Zera passt de bal zonder na te denken. Wróblewski rent richting de bal. Wróblewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu 65%, Granat 1928 Sko 35%.
Laga I Do Przodu - Granat 1928 Sko 1:0

48e minuut.
Wernecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanek begaat een overtreding. Kochanek krijgt een gele kaart. Górkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wernecki met een snel genomen vrije trap. Wielgosz heeft problemen om de bal te vangen. Kuler is nu in balbezit. Kuler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laga I Do Przodu - Granat 1928 Sko 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laga I Do Przodu 51%, Granat 1928 Sko 49%.
Laga I Do Przodu - Granat 1928 Sko 2:0