Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombermani Gorzów FC Fablok Chrzanów
kowal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 37.6
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Poladzadə rent richting de bal. Forlin onderschept slim de pass. Forlin met een sublieme pass. Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Anh Tâm is nu in balbezit. Paepe onderschept slim de pass. Paepe speelt de bal door. Forlin rent richting de bal. Forlin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - FC Fablok Chrzanów 1:0

20e minuut.
Monsaraz geeft een hoge lob. Inworp. Paltrow met de inworp. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Czoska draait met de bal, schiet en ... Krbeček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zuluaga is nu in balbezit. Schreiner verovert de bal door een tackle van achteren. Schreiner passt de bal met de wreef. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin haalt uit met een fantastische trap. Gerwazy bokst de bal weg.

24e minuut.
Anh Tâm geeft een hoge lob. Olivari is nu in balbezit. Olivari probeert naar een medespeler te passen. Forlin is nu in balbezit. Forlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Halczak kan de bal niet met de borst controleren. Olivari onderschept slim de pass. Olivari passt de bal met de wreef. Schreiner rent richting de bal. Schreiner haalt uit met een fantastische trap. Gerwazy bokst de bal weg.

41e minuut.
Czoska onderschept slim de pass. Czoska geeft een lange en hoge pass. Schreiner rent richting de bal. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - FC Fablok Chrzanów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombermani Gorzów 40%, FC Fablok Chrzanów 60%.
Bombermani Gorzów - FC Fablok Chrzanów 2:0

56e minuut.
Forlin draait met de bal, schiet en ... Gerwazy probeert naar een medespeler te passen. Olivari kopt de bal weg. Zuluaga is nu in balbezit. Forlin onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warowy zal de hoekschop nemen. Paepe is nu in balbezit. Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zuluaga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schreiner is nu in balbezit. Schreiner geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Zuluaga de bal. Gerwazy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuluaga is nu in balbezit. Met opzet legt Forlin zijn tegenspeler op de grond. Forlin krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Halczak is nu in balbezit. Forlin onderschept slim de pass. Olivari probeert naar een medespeler te passen. Schreiner is nu in balbezit. Schreiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nowacki is nu in balbezit. Nowacki passt de bal met de wreef. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin schiet op doel. Gerwazy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dornell onderschept slim de pass. Halczak is nu in balbezit. Paepe verovert de bal door een tackle van achteren. Forlin is nu in balbezit. Forlin schiet op doel. Gerwazy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Olivari rent richting de bal. Olivari passt de bal zonder na te denken. Daar is Dornell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreiner is nu in balbezit. Schreiner schiet op doel. Gerwazy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Warowy probeert naar een medespeler te passen. Forlin heeft problemen om de bal te vangen. Poladzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin onderschept slim de pass. Forlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombermani Gorzów 27%, FC Fablok Chrzanów 73%.
Bombermani Gorzów - FC Fablok Chrzanów 2:0