Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew RTS Łódź Perła Zamość
tak Tactiek NOR_1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 34.9
adequate Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Kusideł met een sublieme pass. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun speelt de bal door. Daar is Czetwertyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czetwertyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gardas kopt de bal weg. Daar is Kutlular, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlular passt de bal zonder na te denken. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Perła Zamość 1:0

28e minuut.
Ćmikiewicz met een sublieme pass. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czetwertyński haalt uit met een fantastische trap. Hełminiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew RTS Łódź - Perła Zamość 1:1

33e minuut.
Gardas rent richting de bal. Ćmikiewicz onderschept slim de pass. Ćmikiewicz geeft een hoge lob. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - Perła Zamość 1:2

34e minuut.
Gorząd rent richting de bal. Gorząd geeft de bal voor. Daar is Zielony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Czetwertyński met een sublieme pass. Beger bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger geeft een lange en hoge pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Czarnota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 65%, Perła Zamość 35%.
Widzew RTS Łódź - Perła Zamość 1:2

46e minuut.
Wardziński komt het veld opgelopen. Brătescu komt het veld opgelopen. Loskot komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kusideł kopt de bal weg. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun probeert naar een medespeler te passen. Ćmikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ćmikiewicz geeft een hoge lob. Glavočić bokst de bal weg.

65e minuut.
Duvivier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brătescu neemt vlug de vrije trap. Zielony kopt de bal weg. Beger rent richting de bal. Beger geeft de bal voor. Czarnota bokst de bal weg. Duvivier heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew RTS Łódź - Perła Zamość 2:2

75e minuut.
Gardas rent richting de bal. Gardas probeert naar een medespeler te passen. Zasusz is nu in balbezit. Kutlular onderschept slim de pass. Kutlular geeft een lange en hoge pass. Czarnota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gadomski passt de bal met de wreef. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Beger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beger krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hełminiak verovert de bal door een tackle van achteren. Hełminiak geeft de bal voor. Daar is Chmielniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielniak geeft een hoge lob. Bulder kopt de bal weg. Czarnota bokst de bal weg.

85e minuut.
Hełminiak geeft een hoge lob. Chmielniak kopt de bal weg. Brătescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duvivier rent richting de bal. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 53%, Perła Zamość 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew RTS Łódź - Perła Zamość 2:2