Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Zamość FC Fablok Chrzanów
NOR_1 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 34.8
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen average


1e minuut.
Lulek passt de bal in één keer door. Kusideł probeert naar een medespeler te passen. Zasusz speelt de bal door. Czetwertyński is nu in balbezit. Czetwertyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vârtejaru passt de bal in één keer door. Saive is nu in balbezit. Olivia probeert naar een medespeler te passen. Saive bereikt de bal nog maar net als eerste. Saive draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Zamość - FC Fablok Chrzanów 0:1

24e minuut.
Vârtejaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plombon komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Pyrdoł onderschept slim de pass. Pyrdoł geeft een hoge lob. Inworp. Paltrow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czoska geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 38%, FC Fablok Chrzanów 62%.
Perła Zamość - FC Fablok Chrzanów 0:1

46e minuut.
Loskot komt het veld opgelopen. Wardziński komt het veld opgelopen. Brătescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Paltrow speelt de bal door. Loskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskot passt de bal zonder na te denken. Mejłun rent richting de bal. Mejłun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kusideł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Plombon haalt uit met een fantastische trap. Saive probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czarnota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Kusideł passt de bal in één keer door. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halczak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ćmikiewicz is nu in balbezit. Mejłun is nu in balbezit. Mejłun passt de bal zonder na te denken. Wardziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zasusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardziński onderschept slim de pass. Wardziński draait met de bal, schiet en ... Gerwazy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perła Zamość - FC Fablok Chrzanów 1:1

83e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga geeft een hoge lob. Przybyś rent richting de bal. Przybyś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Zamość 51%, FC Fablok Chrzanów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perła Zamość - FC Fablok Chrzanów 1:1