Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0013
  • Stadion: lalusy Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1886
lalusy FC VOLLEY
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Amolador speelt de bal door. Jarosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg probeert naar een medespeler te passen. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amolador draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lód kopt de bal weg. Bzyk probeert de bal aan de voet te houden. Amolador rent richting de bal. Amolador haalt uit met een fantastische trap. Adamiak probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Walburg speelt de bal door. Amolador is nu in balbezit. Bzyk rent richting de bal. Amolador is nu in balbezit. Amolador schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dębiński met een sublieme pass. Hrust rent richting de bal. Hrust probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Grzegorzewski trapt de bal weg van het doel. Lód heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek rent richting de bal. Hrust onderschept slim de pass. Hrust draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Inworp. Fabicki met de inworp. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... Pieszko kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dębiński heeft problemen om de bal te vangen. Dębiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lalusy 45%, FC VOLLEY 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lalusy - FC VOLLEY 0:0

49e minuut.
Fabicki probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak is nu in balbezit. Hrust is nu in balbezit. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Grzegorzewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lalusy - FC VOLLEY 0:1

62e minuut.
Waleski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak is nu in balbezit. Hrust rent richting de bal. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lód geeft een hoge lob. Jarosik kopt de bal weg. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust rent richting de bal. Hrust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lalusy 60%, FC VOLLEY 40%.
lalusy - FC VOLLEY 0:1