Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombermani Gorzów Perła Zamość
kowal Tactiek NOR_1
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 32
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


9e minuut.
Inworp. Zasusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz onderschept slim de pass. Ćmikiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Warowy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pyziak komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Bulder geeft de bal voor. Inworp. Pyziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forlin rent richting de bal. Forlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ćmikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czetwertyński is nu in balbezit. Olivari begaat een overtreding. Olivari krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Olivia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paepe met de inworp. Schreiner rent richting de bal. Schreiner geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyrdoł met een sublieme pass. Daar is Forlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 1:0

33e minuut.
Forlin passt de bal in één keer door. Paepe rent richting de bal. Paepe passt de bal met de wreef. Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner haalt uit met een fantastische trap. Czarnota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Schreiner rent richting de bal. Paepe is nu in balbezit. Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe rent richting de bal. Paepe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulder heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombermani Gorzów 36%, Perła Zamość 64%.
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 2:0

46e minuut.
Brătescu komt het veld opgelopen. Mrzygłód komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pyziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bulder ... Strafschop! Forlin raakt geblesseerd tijdens het duel. Schreiner neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 3:0

55e minuut.
Mejłun met een sublieme pass. Czetwertyński rent richting de bal. Turek probeert naar een medespeler te passen. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 3:1

62e minuut.
Bulder onderschept slim de pass. Olivari verovert de bal door een tackle van achteren. Olivari passt de bal in één keer door. Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner schiet op doel. Czarnota bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kusideł de bal. Paepe is nu in balbezit. Kusideł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusideł krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pyziak met de inworp. Mrzygłód bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forlin. Mrzygłód wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mrzygłód kan niet meer verder spelen. Gorząd komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Olivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz onderschept slim de pass. Ćmikiewicz passt de bal met de wreef. Zasusz rent richting de bal. Zasusz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krbeček probeert naar een medespeler te passen. Daar is Loskot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreiner rent richting de bal. Schreiner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 4:1

79e minuut.
Paepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paepe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Forlin de bal. Schreiner is nu in balbezit. Schreiner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd begaat een overtreding. Forlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowacki met een snel genomen vrije trap. Schreiner heeft problemen om de bal te vangen. Schreiner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombermani Gorzów 31%, Perła Zamość 69%.
Bombermani Gorzów - Perła Zamość 4:1