Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fablok Chrzanów Widzew RTS Łódź
433 Tactiek tak
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 34
matig Schieten goed
zwak Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Halczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier is nu in balbezit. Halczak is nu in balbezit. Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Gardas kopt de bal weg. Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular met een sublieme pass. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Kutlular met een snelle inworp. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas geeft een hoge lob. Duvivier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Anh Tâm speelt de bal door. Beger is nu in balbezit. Beger geeft een lange en hoge pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Halczak passt de bal zonder na te denken. Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular met een sublieme pass. Habelt rent richting de bal. Habelt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Duvivier rent richting de bal. Duvivier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fablok Chrzanów 52%, Widzew RTS Łódź 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Fablok Chrzanów - Widzew RTS Łódź 0:0

52e minuut.
Czoska speelt de bal door. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular passt de bal met de wreef. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ... Gerwazy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gardas rent richting de bal. Anh Tâm verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tâm geeft een lange en hoge pass. Saive maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fablok Chrzanów - Widzew RTS Łódź 1:0

74e minuut.
Duvivier met een sublieme pass. Beger met een sublieme pass. Klungelig pakt Gardas de bal. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Poladzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas passt de bal zonder na te denken. Zuluaga rent richting de bal. Duvivier onderschept slim de pass. Duvivier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fablok Chrzanów 56%, Widzew RTS Łódź 44%.
FC Fablok Chrzanów - Widzew RTS Łódź 1:0