Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VOLLEY Arda Gdynia Kaja Godek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Dębiński passt de bal met de wreef. Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Śmiecikowski rent richting de bal. Kręcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński is nu in balbezit. Kręcina verovert de bal door een tackle van achteren. Kręcina haalt uit met een fantastische trap. Gwiżdż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dębiński probeert de bal met de borst te controleren. Ubysz met een sublieme pass. Dębiński probeert de bal aan de voet te houden. Pyś is nu in balbezit. Pyś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kręcina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębiński onderschept slim de pass. Dębiński met een sublieme pass. Bożek is nu in balbezit. Bożek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lelewik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzechowiak probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VOLLEY - Arda Gdynia Kaja Godek 1:0

38e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Ubysz is nu in balbezit. Ubysz passt de bal zonder na te denken. Śmiecikowski is nu in balbezit. Śmiecikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Pora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiecikowski is nu in balbezit. Ubysz rent richting de bal. Ubysz schiet op doel. Gwiżdż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kręcina met een snelle inworp. Bzyk is nu in balbezit. Ubysz verovert de bal door een tackle van achteren. Ubysz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pora de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VOLLEY 65%, Arda Gdynia Kaja Godek 35%.
FC VOLLEY - Arda Gdynia Kaja Godek 1:0

53e minuut.
Gniadek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rzewuski de bal onder controle te krijgen. Stelmaszewski met een sublieme pass. Śmiecikowski rent richting de bal. Śmiecikowski haalt uit met een fantastische trap. Gwiżdż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Adamiak geeft een hoge lob. Bożek rent richting de bal. Bożek speelt de bal door. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzyk begaat een overtreding. Bzyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VOLLEY 46%, Arda Gdynia Kaja Godek 54%.
FC VOLLEY - Arda Gdynia Kaja Godek 1:0